Άλλη μια ηλικιωμενη κάηκε ζωντανή μεσα στο σπίτι της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραγικο θάνατο βρήκε ηλικιωμενη γυναίκα σε διαμέρισμα επί της οδού Πάροδος Δαβάκη, στο δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης Θεσσαλονίκης.

Οι πυροσβέστες που κλήθηκαν να σβήσουν την φωτια εντοπισαν την γυναίκα νεκρή μεσα στο σπίτι της.

Τους τελευταίους μήνες αυξάνεται δραματικα ο αριθμός των ανθρώπων που ή καίγονται ζωντανοί μεσα στα σπίτια τους ή πεθαίνουν απο τις αναθυμιάσεις απο τη φωτια.

Μόλις πριν 15 μέρες μια άλλη ηλικιωμενη βρήκε φρικτό θάνατο οταν έπιασε φωτιά το σπίτι της, στην Αμφίκλεια που προκλήθηκε από τσιγάρο που το θύμα, είχε ξεχάσει να σβήσει. Εξαπλώθηκε γρήγορα και τύλιξε το διαμέρισμα της, ενώ η άτυχη ιδιοκτήτρια αν και ζήτησε βοήθεια, δεν πρόλαβαν να την σώσουν.

Το περιστατικό εκείνο σημειώθηκε εχθές τα μεσάνυχτα στην οδό Μουζέλη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα στοιχεία, δεν παραπέμπουν σε βραχυκύκλωμα κάποιας συσκευής, ενώ και η θερμάστρα χαλαζία που υπήρχε στο σπίτι, βρέθηκε άθικτη.

Ενώ πριν 16 περίπου μέρες Θρήνο στο πανελλήνιο προκάλεσε η τραγική είδηση ότι μια νεαρή μητέρα και τα δύο ανήλικα παιδιά της βρήκαν τραγικό θάνατο στη Θεσσαλονίκη όταν ξέσπασε φωτιά στο σπίτι τους.

Η 32χρονη μητέρα και τα δύο παιδάκια ηλικίας 11 και 8 ετών δεν πρόλαβαν να βγουν από το σπίτι, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους μέσα στη φλεγόμενη μονοκατοικία στη Νέα Μαγνήσια του δήμου Δέλτα.

Ο πατέρας ο οποίος έλειπε σε ταξίδι καθώς εργάζεται ως επαγγελματίας οδηγός, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να πιστέψει πώς μέσα σε λίγα λεπτά έχασε την οικογένειά του. Στο σημείο έχουν σπεύσει και οι συγγενείς της οικογένειας οι οποίοι αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν την τραγωδία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ