Μάκης Τριανταφυλλοπουλος: Τσακίστε τους – Είναι οι φίλοι των κυβερνώντων!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ανάρτηση του ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος αναφέρει:

Για να καταλάβετε πόσο αδίστακτοι είναι,το Pantene Pro-V το έχουν οι αρχικλέφτες 14.90 και με… έκπτωση 7.45.Στην Γερμανία με τετραπλάσιους μισθούς κοστίζει μόλις 2.45-2.95!Κι έχουν το θράσος να συλλαμβάνουν την γιαγιά που… έκλεψε! Τσακίστε τους. Είναι οι φίλοι των κυβερνώντων!

Ενώ σε άλλη ανάρτηση του τονίζει:

Γιατί ρε καουμπόηδες το ίδιο κρεβάτι με τον ίδιο κωδικό έχει 538 ευρώ στην Ελλάδα και στη Γερμανία 279; Κοιμούνται πιο βαριά οι Έλληνες ή κοιμούνται όρθιοι;

https://twitter.com/makis_tr/status/1503139841176969224?s=21

Ενώ πριν λίγες μέρες ανέβασε ένα διαφορετικό βιντεο. Ο λόγος για το βίντεο μιας εντυπωσιακης Ρωσίδας, η οποία ευχαριστεί τους Αμερικανούς επειδή έκλεισαν τις αλυσίδες fast food -όπως τα McDonalds- στη χώρα της.

Γιατί τους ευχαριστεί; Γιατί απο από εδώ και στο εξής οι Ρώσοι θα τρέφονται καλύτερα και θα είναι πιο υγιείς, οπως λέει και η ίδια.

Βέβαια αυτή ειναι απο τις πιο ήπιες αναρτήσεις του Μακη Τριανταφυλλοπουλου. Καθως πριν λίγες μέρες με μια άλλη ανάρτηση του ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος τονιζε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό:

Άντε Κυριάκο ευκαιρία να πάρουμε πίσω τον Σκορπιό από τον Ρώσο ολιγάρχη Ντιμιτρι Ριμπολόβλεφ! Πάρε τον εάν σου βαστάει.. #πολεμος_στην_Ουκρανία

268596FE 8F41 46EA A589 C650CF747036

Αυτή δεν ειναι βέβαια η μόνη ανάρτηση του Μάκης Τριανταφυλλοπουλου για τον πολεμο Ρωσιας-Ουκρανίας. Πριν λίγες ώρες είχε αναφερθεί στον Ουκρανό πρόεδρο για τον οποιο σχολίασε τα εξής:

Χαμός με αυτο που έγραψε ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος για τον Μητσοτακη και κυρίως με την φωτογραφια που ανέβασε

Ως ηθοποιός με τέτοια κίνηση μάλλον πήρε πολύ κόσμο στον λαιμό του…

1D76E91E 0C31 436F AC1C E2D6D5BC7AFD

Μάλιστα οταν καποιος χρήστης του άνοιξε διάλογο λέγοντας του:

Αγαπητέ Μάκη ότι και να έχει κάνει οποίος και να είναι, εμείς αυτήν την στιγμή ειμαστε με τα παιδιά και τους αμάχους που κοιμούνται στα υπόγεια, αυτούς θα τους κρίνει η ιστορία κάποια στιγμή!

Εκείνος του απάντησε:

Με αυτούς είμαι κι εγώ εάν κατάλαβες τι λέω. Με αυτούς που οι ενοχές εξουσίες τους θεωρούν αναλώσιμους. Εάν όπως έγραψε κάποιος τα παιδιά των πολιτικών έπρεπε να πολεμήσουν ο πόλεμος θα είχε τελειώσει…

Νωριτερα ο πρόεδρος Ζελενσκι έκανε νέες δηλώσεις για τον πόλεμο στην Ουκρανία και μεταξύ άλλων μίλησε για τις σχέσεις του με την Τουρκία και τον Ερντογάν για τον οποιο έπλεξε το εγκώμιο.

Μάλιστα του απηύθυνε ένα τεράστιο ευχαριστώ καθώς όπως είπε, ο Τούρκος πρόεδρος έχει συνεισφέρει σημαντικά στην ασφάλεια της χώρας.

Οπως τονισε: έχω πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο Ερντογάν. Βοήθησε όταν μας πουλήσανε τα drones και με άλλους ανθρώπους που είχε βοηθήσει ο πρόεδρος Ερντογάν. Πολιτικά έχει κάνει προσπάθειες για να καταλάβει την κατάσταση ο πρόεδρος της Ρωσίας. Ο Ερντογάν είναι ένας ισχυρός πρόεδρος και δεν έχω προβλήματα μαζί του, γιατί θεωρώ ότι είναι κάποιος που προσπαθεί να συνεισφέρει στην ασφάλεια της Ουκρανίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ