Άτακτη υποχώρηση Μητσοτακη μετά το σάλο και την κατακραυγή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οπως σας είχαμε ενημερωσει και χθες υπήρξαν εντονες αντιδράσεις στην κοινή γνώμη, απο την κίνηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να αναφερθεί στην Κωνσταντινούπολη με την ονομασία Istanbul.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη, η κίνηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να αναφερθεί στην Κωνσταντινούπολη με την ονομασία Istanbul.

Προκαλεί ο Πρωθυπουργός, αφού με ευκολία φαίνεται να απεμπολεί το όνομα της Πόλης, σε μια περίοδο μάλιστα που η γείτονος χώρα δε σταματά τις προκλήσεις με καθημερινές παραβιάσεις τόσο του ελληνικού εναέριου χώρου, όσο και των θαλάσσιων συνόρων.

D7199DD4 88F6 473B BF8D C61C32E9A99C
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ποζάρει περιχαρής δίπλα στους Τούρκους αξιωματούχους και αναφέρει χαρακτηριστικά πως βρίσκεται στην Istanbul, ξεχνώντας μάλλον την ιστορική Πόλη.

Σημερα βλεπουμε πως κατέβασε το story ο κ. Μητσοτάκης με την Istanbul καθως τέτοια γκάφα δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει από Ελληνα πρωθυπουργό.

Παιδιά είναι σοβαρό, αν ο Μητσοτάκης ο Έλληνας πρωθυπουργός έκανε ένα τόσο σοβαρό λάθος στο Instagram και ανέφερε την Κωνσταντινούπολη Instabul, τρέμω πραγματικά στην ιδέα τι μπορεί να είπε και τι συμφώνησε στη συνάντηση με τον Ερντογάν. Παναγιά βοήθα με αυτόν που μπλέξαμε.

https://twitter.com/leftsideris/status/1503125972069068802?s=21

Τσάμπα τα λεφτά μας, τσάμπα οι κόποι μας. Σε στείλαμε να σπουδάσεις στο Χάρβαρντ και δεν ξεχωρίζεις την κοίτη απ’ τη κοιτίδα και την Κωνσταντινούπολη απ’ την Instabul. Ούτε το πάτερ ημών ρε στουρνε;

Όταν ο Πρωθυπουργός της χώρας σου λέει την Κωνσταντινούπολη Instabul και διαβάζει και το Πάτερ ημών από βιβλίο που το ξέρουν απέξω μέχρι και οι γηραιοί αναλφάβητοι..τι άλλο από ηλίθιος θα είναι?Για όσους τον ψηφίσατε το λέμε..!Τα δουλάκια του συστήματος!🤨

#Konstantinoupolis λέγεται ,ξένοι αξιωματούχοι την έχουν αποκαλέσει πολλάκις με το ιστορικό της όνομα, εσύ ανόητε είσαι απλά ευγενικός προς τον οικοδεσπότη σου ή απλά instabul σου επέβαλε ο Παιατ να την αποκαλέσεις?

Istanbul, Βόρεια Μακεδονία και χωρίς γραβάτα.
Κανένας δεν έχει ξεφτιλισει έτσι τους ψηφοφόρους του…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ