Σάλος με αυτο που συνέβη στη Ρωσικη τηλεοραση – Έκοψε στον αερα τον πρόεδρο Πούτιν; Διαψεύδει η Μόσχα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Οι ηρωϊκοί κάτοικοι της Κριμαίας και της Σεβαστούπολης αποτελούν την κινητήρια δύναμη της ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία» δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, από το στάδιο Λουζνίκι της Μόσχας, όπου γιορτάστηκε η 8η επέτειος από την ενσωμάτωση της Κριμαίας στη Ρωσική Ομοσπονδία.

Η συγκέντρωση στη Μόσχα ονομάστηκε «Συναυλία για έναν κόσμο χωρίς ναζισμό» και δόθηκε ιδιαίτερη μέριμνα στο να γεμίσει το μεγαλύτερο στη Ρωσία στάδιο, όπου και διεξήχθη ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Την ώρα που μιλούσε ο Βλάντιμιρ Πούτιν, υποστηρίζοντας πως η εισβολή στην Ουκρανία έγινε λόγω της «γενοκτονίας που διαπράττεται στο Ντονμπάς», η live μετάδοση διεκόπη ανεξήγητα, με την κρατική τηλεόραση να προβάλει εικόνες με πατριωτικά εμβατήρια και τραγούδια που είχαν «παίξει» νωρίτερα στην εκδήλωση.

«Διαπράχθηκε γενοκτονία στο Ντονμπάς. Στόχος της επιχείρησης στην Ουκρανία είναι να απαλλαχθούμε από αυτή την κατάσταση» ανέφερε στην ομιλία του ο Πούτιν και επανέλαβε ότι οι πολίτες της Κριμαίας έκαναν τη σωστή επιλογή το 2014, καθώς «ήθελαν να ζήσουν στη δική τους, ιστορική γη, τη Ρωσική Ομοσπονδία».

Μάλιστα ο Ρώσος πρόεδρος επαίνεσε τον «ηρωισμό του ρωσικού στρατού που συμμετέχει στην επιχείρηση στην Ουκρανία». «Οι κάτοικοι έβαλαν σκληρά εμπόδια στους Ναζί και δεν δέχτηκαν το πραξικόπημα των εκκαθαριστικών επιχειρήσεων στο Ντονμπάς» τόνισε ο Πούτιν, ενώ επικαλέστηκε την Αγία Γραφή για να μιλήσει για θυσίες αγάπης.

Με πληροφορίες απο το enikos.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ