Αυτή είναι η συνάντηση – έκπληξη που «πάγωσε» τον Ερντογάν!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Σεΐχης Mohammed bin Rashid καλωσορίζει τον Πρόεδρο της Συρίας, Μπασάρ Αλ Ασάντ στο Ντουμπάι σε μία επίσκεψη – έκπληξη που άφησε άφωνους τους παγκόσμιους αναλυτές.

»Αυτή είναι η πρώτη επίσκεψη του Προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ σε μια αραβική χώρα από το 2011. Χαίρομαι πολύ που βλέπω πώς η Συρία νίκησε όλους τους τρομοκράτες και τους ισλαμιστές που προσπάθησαν να αποσταθεροποιήσουν την χώρα. Ο Θεός να ευλογεί τη Συρία»! Σημείωναν με νόημα δημοσιογράφοι και αναλυτές που πρόσκεινται στην Βασιλική οικογένεια των ΗΑΕ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ χαιρέτισε την επίσκεψη του Προέδρου Μπασάρ Αλ Ασάντ και της αντιπροσωπείας του, «η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο των αδελφικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών».

Ο Σεΐχης εξέφρασε τις ειλικρινείς ευχές του να επικρατήσει η ειρήνη, η ασφάλεια, η σταθερότητα και η ευημερία στην Συρία και σε ολόκληρη την περιοχή

D89FBFFD ACEC 473D 9CE8 88FC2045DBA4
Φωτογραφια από τη συνάντηση

Ο Σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ επιβεβαίωσε την προθυμία των ΗΑΕ να ανακαλύψει νέους δρόμους εποικοδομητικής συνεργασίας με τη Συρία και να προωθήσει τις ευκαιρίες για προώθηση αυτής της συνεργασίας για τα κοινά συμφέροντα των δύο αδελφών λαών.

Στη συνάντηση ασχολήθηκαν με τις γενικές σχέσεις μεταξύ των 2 χωρών και τις προοπτικές επέκτασης της συνεργασίας με τρόπο που να εκπληρώνει τις φιλοδοξίες των 2 αδελφών λαών, να επιτυγχάνει τους ολοκληρωμένους αναπτυξιακούς τους στόχους και να εγγυάται την ασφάλεια και την σταθερότητα σε ολόκληρη την περιοχή.

Εάν όντως η συνάντηση περιελάμβανε και το ενδεχόμενο αμυντικής συνεργασίας, τότε θα έχουμε την πρώτη σοβαρή απειλή στα σύνορα της Τουρκίας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ