Σάλος με τις αποκαλύψεις της Αγγελικής Νικολούλη – Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το τραγικο τελος που είχαν τα τρια αγγελούδια στην Πατρα

Η Αγγελική Νικολούλη κατά την διάρκεια της χθεσινοβραδινής της εκπομπής ακούστηκε να λέει: «ένα από τα τρία παιδιά, φαίνεται να μιλάει στους ερευνητές μέσα από τον τάφο του». Μάλιστα, σύμφωνα με τις αξιόπιστες πληροφορίες που έφτασαν στην εκπομπή της έμπειρης δημοσιογράφου, ένα σημαντικό στοιχείο που έχει βρεθεί, μένει να…εδραιωθεί για να «δέσει» η υπόθεση.

Είχε εμφανιστεί σαν ετοιμοθάνατη από καρκίνο

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι μάρτυρας που προέρχεται από τα Σώματα Ασφαλείας, ανέφερε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου λίγους μήνες πριν παντρευτεί τον Μάνο Δασκαλάκη, είχε εμφανιστεί σε συγγενικά του πρόσωπα σαν ετοιμοθάνατη από καρκίνο.

Την ενδιέφερε, σύμφωνα με την καταγγελία, το νεαρό μέλος της οικογένειας που ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο, με τον οποίο σύναψε σχέση. Μάλιστα, έλεγε στους γονείς του, να του επιτρέψουν να μείνει κοντά της το σύντομο διάστημα που της απέμενε στη ζωή.

Η οικογένεια έδειξε ευαισθησία, αφού το ίδιο πρόβλημα υγείας αντιμετώπιζε και ένα μέλος της. Όταν αντιλήφθηκαν από την έρευνά τους ότι η Ρούλα τους έλεγε ψέματα, απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Μία άλλη μαρτυρία μετέφερε την έρευνα σε ιατρικό χώρο, με την άτυχη Τζωρτζίνα μελανιασμένη στο σώμα της και τη μητέρα να κατηγορεί για αυτό, τους…νοσηλευτές!

Στην εκπομπή μίλησε και ο πατέρας των παιδιών για όλα όσα συμβαίνουν και λέγονται τον τελευταίο καιρό. Μάλιστα, επιβεβαίωσε το χωρισμό με τη γυναίκα του, κάτι που και η ίδια είχε αναφέρει στο «Τούνελ».

«Θα έδινα και την ψυχή μου για να μην φωνάζουν την κόρη μου φόνισσα…»

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο πατέρας της Ρούλας, φανερά σοκαρισμένος για την τραγωδία που τους χτύπησε.

«Πλησιάζει το Πάσχα κι εμείς τραβάμε ένα Γολγοθά, σηκώνουμε τον δικό μας Σταυρό και θα έπρεπε πιστεύω να μας σεβαστούν όλοι. Απευθύνω έκκληση προς όλους τους εμπλεκόμενους. Αστυνομικές Αρχές, ιατροδικαστικές Αρχές και όσοι είναι αρμόδιοι. Να το τελειώσουν πολύ γρήγορα, να ηρεμήσουμε όλοι. Αν μπορούσα να δώσω την ψυχή μου για να σταματήσουν να διαπομπεύουν τα παιδάκια, τις ψυχούλες που χάθηκαν και να φωνάζουν την κόρη μου φόνισσα, θα την έδινα. Δεν έχω καμία αμφιβολία για το παιδί μου, ό,τι και να λένε…» είπε ο παππούς των τριών κοριτσιών.

Είχε ολοκληρώσει τον κύκλο «στο μυαλό ενός δράστη»

Η Έφη Λαμπροπούλου, Καθηγήτρια εγκληματολογίας Παντείου Πανεπιστημίου, διδάσκει στο σεμινάριο εφαρμοσμένης εγκληματολογίας, που παρακολουθούσε η μητέρα των τριών άτυχων κοριτσιών.

«Έχουμε μεταξύ άλλων ένα πρόγραμμα εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης, το οποίο μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να επιλέξει το πότε θα το παρακολουθήσει. Απ’ όσο ξέρω, η μητέρα έχει ολοκληρώσει τον κύκλο, έχει καταθέσει και την εργασία της, αλλά δεν ξέρω εάν έχει βαθμολογηθεί ακόμα» είπε αρχικά η καθηγήτρια και συνέχισε:

«Εμείς αναλύουμε τις κοινωνικές συνθήκες εγκληματικότητας, τους κινδύνους θυματοποίησης και τις στρατηγικέ ς πρόληψης. Με τέτοια ζητήματα κυρίως ασχολούμαστε σε αυτή την ενότητα ή με θέματα που έχουν σχέση με την κοινωνιολογική ανάλυση της εγκληματικότητας και τους τρόπους πρόληψής της. Ο τίτλος του σεμιναρίου είναι “Στο μυαλό ενός δράστη…” και η εν λόγω κυρία είναι ένα από τα 1500 άτομα που το έχουν παρακολουθήσει».

Υπενθυμίζεται, ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε μιλήσει στην Αγγελική Νικολούλη για το ενδιαφέρον που είχε για την εγκληματολογία και για το μάθημα που είχε παρακολουθήσει, ωστόσο όπως ανέφερε δεν είχε προλάβει να το ολοκληρώσει με το πρόβλημα που παρουσίασε η Τζωρτζίνα.

«Δε συμβαίνει σ’ εμάς αυτό»

Φανερά αγανακτισμένη και στεναχωρημένη εμφανίστηκε και η μητέρα του Μάνου, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Δεν μπορώ, έχουν φύγει τρία παιδιά. Όχι δε συμβαίνει αυτό το πράγμα, ούτε για αστείο, δε μου έχει περάσει αυτό από το μυαλό για κανένα λόγο. Με ενδιαφέρει να δούμε τι γίνεται με τα παιδιά. Να μάθουμε από τι φύγανε και να τελειώσει όλο αυτό…» τόνισε.

Οι επόμενες δέκα ημέρες καθοριστικές για την υπόθεση

Μάλιστα, μετά από τις μαρτυρίες και τις αποκαλύψεις που έγιναν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, η ίδια εξήγησε ότι ασφαλείς πληροφορίες που έχει αναφέρουν ότι οι επόμενες δέκα ημέρες θα είναι καθοριστικές για τη μορφήπου θα λάβει η έρευνα για την υπόθεση.

Η άτυπη επιτροπή των ιατροδικαστών που έχει συσταθεί για τους θανάτους των τριών παιδιών, θα έχει έτοιμο το τελικό συμπέρασμα. Φαίνεται πως ήδη οι επιστήμονες έχουν συγκεντρώσει τα στοιχεία που αναζητούσαν από τους ιατρικούς φακέλους, τόσο της Μαλένας όσο και της Ίριδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, στις δύο από τις τρεις περιπτώσεις καταλήγουν πως οι θάνατοι δεν οφείλονται σε προϋπάρχουσες παθήσεις ή γενετικό αίτιο, αλλά προκλήθηκαν από μη αιτιολογημένη παθολογικά, έλλειψη οξυγόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ