Ψεκασμένη Βρετανία! Θεωρίες συνωμοσίας για Ουκρανές – βιολογικά όπλα του Πούτιν!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μιλάμε για παγκόσμια παράνοια με απρόβλεπτες διαστάσεις. Η Βρετανία πάντως φαίνεται να πρωτοστατεί στις ψεκασμένες θεωρίες, ενώ πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι είναι η χώρα της οποίας οι εφημερίδες απειλούσαν την Μόσχα με πυρηνικό βομβαρδισμό, πολύ πριν την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία!

Η Βρετανίδα υπουργός Πρίτι Πατέλ υπερασπίστηκε τους αυστηρούς ελέγχους στους Ουκρανούς πρόσφυγες και μάλιστα σε μάνες με παιδιά, επειδή μπορεί να είναι «Ρώσοι πράκτορες που φέρνουν βιολογικά όπλα στο Ηνωμένο Βασίλειο»!

Μιλώντας στο Εαρινό Συνέδριο του Συντηρητικού Κόμματος στο Μπλάκπουλ, η υπουργός Εσωτερικών είπε ότι είναι «αφελές» να πιστεύει κανείς ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να είναι «κρυφοί πράκτορες».

47378D5C F477 4C59 BC8A E43F39C409EF
Το δημοσίευμα με τις παρανοϊκές δηλώσεις της Βρετανίδας υπουργού

Και ισχυρίστηκε ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τις προσφυγικές ροές για να στείλει πράκτορες στη Βρετανία.

Στην κεντρική της ομιλία, είπε: «Με ρώτησαν γιατί δεν μπορούσαμε να αναστείλουμε τους ελέγχους ασφαλείας σε άτομα που δραπετεύουν από τον πόλεμο του Πούτιν;

«Και φοβάμαι ότι είναι αφελές και παραπλανητικό να πιστεύουμε ότι μόνο οι άνδρες μπορούν να είναι μυστικοί πράκτορες ή ότι οι προσφυγικές ροές δεν θα μπορούσαν να υπόκεινται σε κάποια μορφή εκμετάλλευσης…»

Αλίμονο μας. Εντωμεταξύ ολόκληρος ο πλανήτης κορόιδευε τον Μπόρις Τζόνσον μέχρι πριν λίγο καιρό και τώρα κάθεται και ακούει με ενδιαφέρουν τους ψεκασμένους υπουργούς του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ