12χρονη σε απόγνωση, εκοψε τον λαιμό της για να αυτοκτονήσει μετά απο σεξουαλικη παρενόχληση που δέχτηκε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια 12χρονη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με κουζινομάχαιρο στον Βόλο, έπειτα από σεξουαλική παρενόχληση που φέρεται να είχε υποστεί. Την έσωσαν την τελευταία στιγμή η 11χρονη αδερφή της και μια φίλη της.

Το περιστατικό ήρθε στο φως της επικαιρότητας πρόσφατα, στο πλαίσιο δικαστικής διερεύνησης υπόθεσης. Μάλιστα η εισαγγελέας έχει παραγγείλει και δεύτερη προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση. Σημειώνεται ότι η πρώτη προκαταρκτική εξέταση αφορά στην διερεύνηση των αδικημάτων της απόπειρας βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της απόπειρας γενετήσιας πράξης με ανήλικο, που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας με χειρονομίες και προτάσεις, με παθούσα νεότερη των 12 ετών κατ’ εξακολούθηση.

Προσπάθησε να κόψει τον λαιμό της

Σύμφωνα με το e-thessalia, η 12χρονη φέρεται να αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της τον περασμένο Ιούνιο. Το παιδί φαίνεται να έφθασε σε απόγνωση και να έγραψε σημείωμα στην αδερφή της, εξηγώντας της την πρόθεσή της να αυτοκτονήσει.

Όπως αναφέρεται στην αναφορά, η ανήλικη με κουζινομάχαιρο προσπάθησε να κόψει τον λαιμό της, στο δωμάτιο του σπιτιού της, αλλά ως σωτήρας εμφανίστηκε η 11χρονη σήμερα αδερφή της και την απέτρεψε με τη βοήθεια μίας φίλης της.

Η απόπειρα αυτοκτονίας καταγράφηκε, σύμφωνα με τη μήνυση και στα ηλεκτρονικά μηνύματα που φέρεται να αντάλλαξε η 12χρονη με τη φίλη της. Η 12χρονη φαίνεται πως έγραψε στην αδερφή της μεταξύ άλλων: «Αυτό το γράφω, για να ξέρεις ότι μέχρι εδώ άντεξα… Καλύτερα να πεθάνω, παρά να συνεχίσω να ζω εδώ μέσα… Επίσης να πεις στους φίλους μου, ότι τους αγαπώ πολύ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ