Σάλος με τον λογαριασμό ρεύματος 21χρονης Φοιτήτριας που αποκάλυψε η Αναστασία Γιάμαλη στον αέρα του κόντρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα εργαζόμενο κορίτσι, μόλις 21 ετων που ειναι ταυτόχρονα και φοιτήτρια και μένει μόνη της και λείπει σχεδόν όλη μέρα  από το σπίτι της, έλαβε λογαριασμό ρεύματος 600 ευρώ. Η κοπέλα απελπισμένη έστειλε τον λογαριασμό στο instagram της Αναστασιας Γιαμαλη και οπως της έγραψε τα 600 ευρω που καλείται να πληρώσει για ρεύμα ειναι σχεδόν ολόκληρος ο μηνιαίος μισθός της!

Σάλος με το δραμα μιας ακόμη οικογένειας με υψηλό λογαριασμό ρεύματος που εδειξε η Αναστασία Γιαμαλη στον αέρα του Κόντρα

Πως θα ζήσει αυτή η κοπέλα;

Και ενώ αυτά συμβαίνουν το βράδυ στην εκπομπή της Αναστασιας Γιαμαλη, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδακη αρκετες  ώρες νωριτερα, ο Γιώργος Παπαδακης ακουγε σαστισμενος  τον Αδωνι Γεωργιαδη να του λέει πως ο κόσμος δεν κρυώνει και πως για όλα φταίνε τα καναλια που δημιουργούν ψυχολογικά στον κόσμο με τις άσχημες ειδήσεις που μεταφέρουν.

Η χώρα πλέον ζει σε μια πρωτόγνωρη κρίση με τις τιμές να εχουν ξεπεράσει ακόμη και την περίοδο της αλλαγης του νομίσματος της χώρας απο δραχμές σε ευρω, οταν γινόντουσαν αδικαιολόγητες στρογγυλοποιήσεις στην μετατροπή των τιμών απο δραχμές σε ευρω, προς τα πάνω.

Αν μάλιστα θέλει, αυτο να το προσθέσει ο πρωθυπουργός στο βιογραφικό του, μπορει να το κανει καθως  κατάφερε να σπασει ακόμη και το Ρεκόρ της ακρίβειας που υπήρχε επι Σημίτη και να καρπωθεί τη δόξα, οσο οι πολίτες παγώνουν χωρίς θέρμανση, μαζεύουν φραγκοδίφραγκα έξω απο τα βενζινάδικα για να βάλουν λίγη βενζίνη, δακρύζουν στα σουπερ μαρκετ κοιτώντας τις τιμές οταν τα παιδιά τους ζητάνε μια ακριβή σοκολάτα ή ένα τυρογαριδάκι. Μην πούμε και για τις τιμές στα σουβλακια που για να φας ένα πυτογυρο θα πρέπει να έχεις πιάσει το τζοκερ και να το γιορτάζεις.

Αλλα παρόλα αυτά οι πολίτες δεν κρυώνουν οπως λένε οι υπουργοί στα καναλια και ίσως να εχουν δίκιο γιατί η κοινωνία πλέον ειναι ένα καζάνι που βράζει με την κυβερνηση να κλείνει συνεχώς όλες τις βαλβίδες ασφαλείας, σαν να επιδιώκει την κοινωνική έκρηξη, σαν να περιμένει την στιγμή της έκρηξης οπως περίμενε ο Νερωνας τη φωτια που έκαψε τη Ρώμη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ