Νεος αιφνίδιος θάνατος: Ηλικιωμενη μητερα βρήκε το 49χρονο παλικαρι της νεκρό, σωριασμένο στο πάτωμα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενας ακόμη αιφνίδιος θάνατος, αυτή τη φορά ενος 49χρονου, που τον βρήκε η ηλικιωμενη μητερα του, σωριασμένο στο πάτωμα του σπιτιού τους στη Στυλίδα Φθιώτιδας.

Όλα τα ευρηματα δείχνουν πως ο άτυχος 49χρονος έφυγε απο τη ζωη αιφνιδιαστικά ενώ αποκλείστηκε η εγκληματική πράξη

Σε κατάσταση σοκ η μητερα του που βρήκε το παλικαρι της νεκρό στο πάτωμα. Η γυναίκα ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, με το ασθενοφόρο να μεταφέρει τον άνδρα στο Κέντρο Υγείας της Στυλίδας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο σημείο του θανάτου του 49χρονου έσπευσαν και οι αστυνομικές Αρχές οι οποίες, φαίνεται να αποκλείουν την τέλεση εγκληματικής πράξης.

Παρ’ όλα αυτά, για να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του 49χρονου άνδρα, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, το οποίο έχει αναλάβει και την προανάκριση.

Άλλος ένας αιφνίδιος θάνατος που έρχεται να προστεθεί σε μια μακάβρια λίστα με ανθρώπους χωρίς προβλήματα υγείας, που φεύγουν αιφνιδίως απο τη ζωη. Αναφέρουμε ενδεικτικά κάποια τέτοια περιστατικά τους τελευταίους μήνες:

Μυστηριώδεις θάνατοι με πολίτες που καταρρεουν ξαφνικά και πεθαίνουν – Τι μπορει να συμβαίνει;

Στις 2 Φεβρουαρίου ένας 22χρονος ποδοσφαιριστής κατερρευσε μεσα στο γήπεδο και πεθανε ξαφνικά: Νέος αιφνίδιος μυστηριώδης θάνατος μετά απο κατάρρευση: 22χρονο παλικαράκι σωριάστηκε μεσα στο γήπεδο και πεθανε

Ενώ τον Ιανουάριο είχαμε τουλάχιστον τέσσερις  διαφορετικές περιοτωσιες με αιφνίδιους θανάτους που αφορουν συνανθρώπους μας που κατερρευσαν ξαφνικά και έφυγαν εκείνη τη στιγμή απο τη ζωη.

05 Ιανουαρίου: Κατέρρευσε ενω έπινε τον καφέ του μεσα στην καφετέρια και πέθανε – 18 χρονών παλικαράκι

Νεκρός εντελώς ξαφνικά απο καρδιακό επεισόδιο ένας 18χρονος φοιτητής στην Καρδίτσα που κατερρευσε σε γνωστό καφέ της πόλης μετά απο αδιαθεσία που ένιωσε.

Συμφωνα με όλες τις ενδείξεις υπέστη καρδιακό επεισόδιο και παρα τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομειο που μεταφέρθηκε δεν τα κατάφερε.

15 Ιανουαρίου: Νέος άνθρωπος 39 μόλις ετων κατερρευσε μεσα στο καφενείο και πεθανε

Τραγικο τελος είχε ένας 39χρονος στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ένιωσε αδιαθεσία ενώ ήταν μεσα σε καφενείο της περιοχής και ξαφνικά κατερρευσε κάτω.

Αμέσως, ο καφετζης ειδοποίησε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο.

Οι διασώστες εκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον επαναφέρουν στη ζωή. Δυστυχώς όμως, ο άτυχος άνδρας είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

19 Ιανουαρίου: Κατερρευσε μεσα στο νεκροταφείο και έπεσε νεκρός

Αιφνίδιο θάνατο βρήκε στην Πατρα ένας ηλικιωμένος 78 ετων, μέσα στο νεκροταφείο των Βραχνεΐκων.

Το τραγικο συμβάν συνέβη νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης, με τον 78χρονο να καταρρεει ενώ εκτελούσε εργασίες σε μνήμα, μέσα στο κοιμητήριο.

Στο σημείο έσπευσαν αμεσως άνδρες του ΕΚΑΒ όμως, ήταν ήδη αργά καθώς ο ηλικιωμένος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

27 Ιανουαρίου: Κατερρευσε μεσα στο καφενείο του χωριού και πεθανε

Τραγικο θάνατο βρήκε ένας 62χρονος στο Καλό Χωριό του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη.

Ενω έπινε ο άνθρωπος το καφεδάκι του μέσα σε καφενείο της περιοχής, ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία με συνέπεια να καταρρεύσει.

Ο 62χρονος διεκομίσθη στο νοσοκομείο, οπου οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς τον θάνατό του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ