Παρουσίαζαν τον Αμπράμοβιτς ως ετοιμοθάνατο και αυτός εμφανίστηκε μια χαρά στην Κωνσταντινούπολη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ρώσος επιχειρηματίας Ρομάν Αμπράμοβιτς, πριν από την έναρξη των διαπραγματεύσεων μεταξύ των αντιπροσωπειών της Ρωσίας και της Ουκρανίας στην Κωνσταντινούπολη, είχε συνομιλία στο Παλάτι Ντολμάμπαχτσε με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν.

https://twitter.com/marka2_/status/1508746174144172032?s=21&t=GMMSQU1ZuYJ_6XJ-YrbDZw

Δίπλα τους κατά τη διάρκεια της συνομιλίας ήταν και ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Χθες, η ρωσική υπηρεσία του BBC έγραψε αρχικά και στη συνέχεια ακύρωσε τη δική της αναφορά, ότι ο Αμπράμοβιτς είχε παρουσιάσει συμπτώματα δηλητηρίασης πριν από μερικές εβδομάδες.

Σχετικά με την δηκητηριαση Αβραμοβιτς

Αρχικα η Wall Street Journal μετέδωσε την είδηση ότι ο δισεκατομμυριούχος Ρομάν Αμπράμοβιτς εμφάνισε συμπτώματα δηλητηρίασης, προβλήματα στο δέρμα του προσώπου και των χεριών όπως και προσωρινή απώλεια όρασης, πόνο κι ερυθρότητα στα μάτια.

Χθες εκπρόσωπος του Ρώσου ολιγάρχη επιβεβαιωσε τη συγκεκριμένη πληροφορία, τόνισε ότι δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο ποιος στοχοποίησε τον δισεκατομμυριούχο και άλλους δύο επιχειρηματίες που επίσης έπεσαν θύαματα δηλητηρίασης και που συμμετείχαν στις διαπραγματεύσεις Ρωσίας και Ουκρανίας.

Ο Ρώσος ολιγάρχης, πλεον είναι καλά στην υγεία του ενώ το περιστατικό της δηλητηρίασης σημειώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες ενώ είναι ακόμη δύσκολο να προσδιοριστεί εάν τα συμπτώματα δηλητηρίασης προκλήθηκαν από χημικό ή βιολογικό παράγοντα ή από κάποιο είδος επίθεσης προερχόμενης από ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ