Σόκαρε και τους αστυνομικούς ακόμη: Έψαξα στη google την κεταμίνη – Γκουγκλαρε για να βρει τρόπους να σκοτώσει το σπλάχνο της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας από τα χέρια της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου φέρεται ότι έχουν «δέσει» οι έμπειροι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Η 33χρονη σύγχρονη «Μήδεια» που συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης, πέρασε το βράδυ στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και το πρωί της Πέμπτης οδηγήθηκε σε εισαγγελέα και ανακριτή όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Όπως διαπιστώθηκε στα Τοξικολογικά Εργαστήρια, μετά από επαναλαμβανόμενους ελέγχους, στο παιδί χορηγήθηκαν 6.7 mlg κεταμίνης τα οποία προκάλεσαν τον θάνατο της 9χρονης. Σε συνδυασμό με τις συγκλονιστικές καταθέσεις των γιατρών και του νοσοκόμων για την αδράνεια της μητέρας και την απάθειά της όταν της ανακοινώθηκε ο θάνατος της μικρής, όπως επίσης και τις ερωτήσεις της 33χρονης για το αν υπάρχουν κάμερες στα δωμάτια, οι αρχές κατέληξαν σε ακλόνητο συμπέρασμα.

Η μητέρα τήρησε σιγήν ιχθύος όλο το βράδυ που παρέμεινε υπό την επιτήρηση των αστυνομικών, καθώς υπήρχαν φόβοι ότι μπορεί να επιχειρούσε να δώσει τέλος στη ζωή της. Την ίδια ώρα αστυνομικές πηγές μεταφέρουν τον άτυπο σύντομο διάλογο που υπήρξε ανάμεσα στη μητέρα και τους αστυνομικούς.

Οι άνδρες του Ανθρωποκτονιών που μίλησαν με τη μητέρα στη ΓΑΔΑ, την ενημέρωσαν ότι βρέθηκε κεταμίνη στον οργανισμό της πρωτότοκης κόρης της. «Ναι εντάξει. Το είδα στην τηλεόραση» απάντησε με απάθεια η Ρούλα. «Γνωρίζεις τι είναι αυτή η ουσία» ήταν η επόμενη ερώτηση με την ίδια να απαντάει: «τη γκούγκλαρα εκείνη την ώρα και έμαθα». Στη συνέχεια την ρώτησαν: «Το έδωσες εσύ;» με τη μητέρα να απαντά «Δεν το έδωσα. Μήπως πρέπει να εξεταστεί ξανά; Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για τίποτα» ισχυρίστηκε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ., ο θάνατος της 9χρονης επήλθε μέσα σε μόλις 20 λεπτά. Μάλιστα όπως αναφέρεται, όταν οι νοσοκόμες ανακοίνωσαν στη Ρούλα ότι το παιδί της πέθανε, η ίδια έμεινε απαθής και νωχελική, γεγονός που σόκαρε το προσωπικό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί εάν η ουσία χορηγήθηκε ενδοφλέβια, μέσω της ρινικής οδού ή ενδομυικά. Όπως αναφέρουν οι αρχές, αυτό θα το διευκρινήσει η ίδια όταν αρχίσει να μιλάει.

Από που προμηθεύτηκε την κεταμίνη η Ρούλα;

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των έμπειρων αξιωματικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών οι οποίοι θα ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση με τα τρία νεκρά αδερφάκια της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, που φέρεται να βρήκαν φριχτό θάνατο από το χέρι της ίδιας τους τη μάνας.

Οι αρχές αναζητούν απαντήσεις στο ερώτημα από που προμηθεύτηκε η μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου την κεταμίνη που χορήγησε στο 9χρονο παιδί της, την Τζωρτζίνα, ενώ βρισκόταν μέσα στο νοσοκομείο Παίδων. Τη συγκεκριμένη ουσία μπορεί όπως έγινε γνωστό, δεν θα την βρει εύκολα κάποιος σε φαρμακείο, ωστόσο μπορεί να την προμηθευτεί από φαρμακαποθήκες, pet shop που πουλάνε κτηνιατρικά φάρμακα και φυσικά από το διαδίκτυο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί φέρεται να είναι πεπεισμένοι ότι η 33χρονη πήρε την κεταμίνη την οποία στη συνέχεια χορήγησε στο παιδί της σε ποσότητα μάλιστα που είναι ικανή να σκοτώσει μέχρι και… ελέφαντα, από φαρμακαποθήκη της Πάτρας.

Εργάζεται σε φαρμακαποθήκη της Πάτρας

Την ίδια ώρα, προκαλεί σοκ η αποκάλυψη ότι Μάνος Δασκαλάκης εργάζεται σε φαρμακαποθήκη της πόλης, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ. Μάλιστα, σύμφωνα με το thebest.gr, ο ίδιος ο Μάνος, είχε εργαστεί για ένα διάστημα στο παρελθόν και ως υπάλληλος σε μεταφορική που προμήθευε φαρμακεία με ουσίες και σκευάσματα βιταμινών.

Εξετάζεται λοιπόν το ενδεχόμενο η Ρούλα Πισπιρίγκου να προμηθεύτηκε το ισχυρό αναισθητικό, γνωστό και ως «ναρκωτικό του Βιετνάμ» από την φαρμακαποθήκη όπου εργάζεται ο σύζυγός της, ενώ την ίδια ώρα υπάρχουν πληροφορίες ότι σε αντίστοιχο χώρο εργάζεται ο πεθερός της.

Έως τώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα, ενώ δεν υπάρχει καμία κατηγορία σε βάρος του πατέρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ