Σάλος με την συνεντευξη που έδωσε μεσα απο τα κρατητήρια η Ρουλα Πισπιριγκου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την πρώτη της συνέντευξη μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ έδωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου, αποκαλύπτοντας στοιχεία για την στάση που κρατά ο σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης.

Η 33χρονη μητέρα η οποία κατηγορείται για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η Ρούλα ανέφερε ότι μίλησε στο τηλέφωνο με τον Μάνο Δασκαλάκη και εκείνος της είπε ότι θα δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας με σκοπό να κρατήσει τη δουλειά του και επειδή θέλει να συγκεντρώσει χρήματα για να τη βοηθήσει. Η απάντησή του αυτή προκάλεσε εκνευρισμό στην 33χρονη κατηγορούμενη:

Η απάντηση που εξόργισε τη Ρούλα

«Μίλησα με τον Μάνο και μου είπε ότι θα υποστηρίξει την κατηγορία για να τον πάρουν για δουλειά και για να έχει χρήματα για να μπορεί να μου δίνει. Μου είπε ότι δεν μπορεί να βγει από το σπίτι του κι εγώ εκνευρίστηκα και τον ρώτησα αν έχει συνειδητοποιήσει πού βρίσκομαι» είπε και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ο 30χρονος πατέρας θα κινηθεί με αυτό τον τρόπο επειδή φοβάται μη μπει στη φυλακή ο ίδιος αλλά και ο πατέρας του, μετά την αποκάλυψη ότι εργάζονται σε φαρμακαποθήκη.

«Μου είπε ότι έχουν πέσει όλοι να τον φάνε και ότι τον έδιωξαν από τη δουλειά του. Φοβάται ότι θα βάλουν εκείνον και τον πατέρα του στη φυλακή. Τον νοιάζει μόνο να μην μπει φυλακή, δεν τον ενδιαφέρει για μένα» είπε η Ρούλα στην εκπομπή.

Μάλιστα πρόσθεσε ότι ο σύζυγός της είπε ότι δεν θα την επισκεφθεί στα στα κρατητήρια προκειμένου να μην τον καταγράψουν οι τηλεοπτικές κάμερες.

Αναλυτικά ο διάλογος της Ρούλας με τον δημοσιογράφο

– Αντέχεις;

Όχι. Δεν γίνεται. Αλλά δεν έχουν τόσα στοιχεία. Μου το λένε όλοι οι αστυνομικοί εδώ. Έγινε για να γίνει, έχεις καταλάβει; Είναι άδικο.

-Έχεις μιλήσει με τον Μάνο;

Μίλησα σήμερα το πρωί και μου είπε ότι θα υπερασπιστεί την κατηγορία για να τον πάρουν για δουλειά και να μπορέσει να έχει χρήματα για να μου δίνει. Απ’ ότι κατάλαβα, θα πει ότι «εγώ θα πω αυτά που είδα με τα μάτια μου κι από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω». Ότι «για να το λέτε εσείς, εσείς θα πείτε την ποινή της και θα το αποδείξετε αυτό που λέτε ότι ισχύει, όχι εγώ».

-Εσύ είσαι ικανοποιημένη μ’ αυτό;

Όχι βέβαια. Μου λέει «μα δεν μπορώ να βγω από το σπίτι μου». Του λέω «είσαι με τα καλά σου παιδάκι μου; Έχεις καταλάβει πού είμαι;». «Έχουνε πέσει όλοι πάνω μου να με φάνε», μου λέει, «με διώξανε από τη δουλειά». Και του λεώ «σοβαρολογείς; Έχεις καταλάβει πού είμαι;». Μου λέει «ναι, κι εγώ τι να κάνω; Να βάλουν κι εμένα και τον πατέρα μου μέσα;».

-Δηλαδή το μέλημά του είναι να μην πάει φυλακή, να είναι έξω και να δουλεύει.

Ναι.

-Εσένα δεν σε σκέφτεται δηλαδή;

Ούτε καν. Εδώ του είπα ότι αφού θα έρθει Αθήνα να έρθει να με δει, μου λέει «τι λες, είσαι με τα καλά σου να περάσω απ’ όλα τα κανάλια να δουν ότι έρχομαι να σε δω;». Κι όταν θα καταθέσω αυτό το πράγμα, να ξέρεις ότι απαγορεύεται να έρθω να σε βλέπω, όπου κι αν είσαι.

Μεταβαίνει στην Αθήνα ο Δασκαλάκης

Ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, Δημήτρη Καράμπελα, αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής. Σημειώνεται πως αν πράγματι το πράξει θα έχει πρόσβαση στην δικογραφία της υπόθεσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ