Ραγδαίες εξελίξεις: Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς του Μάνου και της Ρούλας!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρέμβαση της Εισαγγελίας Πατρών προκάλεσε η υπόθεση του θανάτου της σπιτονοικοκυράς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, με τις συνθήκες που έφυγε από τη ζωή η 69χρονη γυναίκα να έχουν γίνει αντικείμενο σχολιασμού στα ΜΜΕ, προκαλώντας και το ενδιαφέρον των Αρχών.

Σύμφωνα με το dikastikoreportaz.gr μετά τις καταγγελίες και τις μαρτυρίες (στα ΜΜΕ) ότι είναι «περίεργη» η υπόθεση, αλλά και τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, διετάχθη κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα, για να διερευνηθεί το τι ακριβώς έχει συμβεί και αν έχει συμβεί κάτι.

Η κατάκοιτη γυναίκα φέρεται να φοβόταν μετά τον θάνατο της Μαλένας (του πρώτου παιδιού) και όπως αποκάλυψε ένας φίλος της «μου είχε πει αρκετές φορές κάποια πράγματα για την Ρούλα και τον Μάνο, το πως είχαν γνωριστεί, πως πήγανε στο σπίτι και την μετέπειτα πορεία τους, πότε άρχισε να τους φοβάται και τι να φοβάται… Ο φόβος ήταν κυρίως μετά τον θάνατο του πρώτου παιδιού. Φοβόταν για την ίδια, μήπως της κάνουν κάτι, μήπως την πειράξουν σε θέμα υγείας, ακόμα και σε θάνατο».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 69χρονη είχε παραχωρήσει το σπίτι της στην οδό Μπιζανίου στην οικογένεια Δασκαλάκη για να την φροντίζουν και να την προσέχουν και ο Μάνος Δασκαλάκης έκανε πρόβες με την κιθάρα του στον 1ο όροφο ο οποίος επίσης είχε παραχωρηθεί από τη γυναίκα η οποία έμενε στο δεύτερο.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους άρχισε να ενοχλείται και ζήτησε ενοίκιο 200 ευρώ. Τότε ήταν που άρχισαν οι προστριβές, αλλά ο Μάνος εξακολουθούσε να χειρίζεται τα οικονομικά της αφού ήταν κατάκοιτη.

Θυμίζουμε ότι ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος, αποκάλυψε πως δυόμισι μήνες πριν το θάνατό της σπιτονοικοκυράς, είχε πωληθεί ένα διαμέρισμά της στην Πάτρα έναντι περίπου 200.000 ευρώ.

Αυτές οι δικαιοπραξίες γίνονταν από τον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος διαχειριζόταν τους λογαριασμούς της γυναίκας ως πληρεξούσιος. «Αν αυτό ισχύει, θα πρέπει να αναζητηθούν ποιοι υπέγραψαν και που πήγαν τα λεφτά», είχε σχολιάσει την Παρασκευή με νόημα ο κ.Κατερινόπουλος.

Τα… περίεργα με τον τάφο της!

Ένα άλλο περίεργο γεγονός, είναι πως ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί τι ακριβώς γίνεται με τον τάφο της άτυχης γυναίκας, η οποία απεβίωσε τον Σεπτέμβριο του 2020.

Όπως είχε μεταδώσει η ιστοσελίδα flamis.gr την Παρασκευή, στον πρόχειρο και παρατημένο τάφο με το όνομά της, υπήρχε η φωτογραφία ενός άγνωστου άνδρα. Ωστόσο, μια ημέρα μετά, η φωτογραφία του άνδρα… εξαφανίστηκεχωρίς κανείς να ξέρει ποιος την απομάκρυνε!

nb keimeno tafos spitonoikokyra kolaz
Αριστερά η φωτογραφία της Παρασκευής, δεξιά του Σαββάτου

Αν και υπήρχε επιθυμία της 69χρονης να αποτεφρωθεί και υπήρχαν, σύμφωνα με το flamis.gr τα σχετικά χρήματα συγκεκριμένα γι’ αυτόν τον λόγο, τελικά της έγινε ταφή, για άγνωστο ακόμα λόγο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ