Σάλος με τον Αδωνι που σύγκρινε τα σούπερ μάρκετ που αισχροκερδούν με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με νύχια και με δόντια, αλλά και με άστοχες συγκρίσεις προσπαθεί να υπερασπιστεί ο Άδωνις Γεωργιάδης την «πλάτη» που εξακολουθεί να βάζει σε μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ.

Ο υπουργός Ανάπτυξης ο οποίος αρνείται πεισματικά να δώσει στη δημοσιότητα το όνομα της αλυσίδας στην οποία επιβλήθηκε μεγάλο πρόστιμο επειδή πιάστηκε να αισχροκερδεί, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» έκανε έναν εξωφρενικό παραλληλισμό.

Σύμφωνα με τον Άδωνι, όσοι καταναλωτές ζητούν να μάθουν ποια μεγάλη αλυσίδα «έκλεβε» τους καταναλωτές, είναι σαν τους εξαγριωμένους πολίτες που συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου για την λιντσάρει!

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε γιατί δίνονταν στη δημοσιότητα τα στοιχεία των επιχειρήσεων που παραβίασαν τα μέτρα για τον Covid-19, υποστήριξε ότι αυτό προβλεπόταν από το νόμο, επειδή η χώρα βρισκόταν σε κατάσταση έκτακτων συνθηκών. Ο νόμος, όπως είπε, δεν επιτρέπει να γίνει γνωστό το όνομα της αλυσίδας, ενώ πρόσθεσε ότι «η Ελλάδα είναι κράτους δικαίου».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι 51 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ζητούν με ερώτησή τους προς τους υπουργούς Ανάπτυξης και Οικονομικών να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία των εταιριών που «πιάστηκαν» να παραβατούν μετά από ελέγχους για αισχροκέρδεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ