Αδιανόητη, ανήκουστη προπαγάνδα από σύμβουλο του Ζελένσκι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πραγματικά, είναι δυνατόν να προσπαθούν να κερδίσουν την συμπαράσταση του κόσμου με αυτές τις χυδαίες αναρτήσεις; Πως μετά θέλουν από την κοινή γνώμη να πιστέψει τους ισχυρισμούς τους; Δεν καταλαβαίνουν ότι με αυτές τις αθλιότητες υποβαθμίζουν και τις καταγγελίες για πραγματικά εγκλήματα πολέμου; Μιλάμε για γκεμπελική, ναζιστική προπαγάνδα.

Δείχνουν την γυναίκα που βασανίστηκε και δολοφονήθηκε από τους ναζί της Αζόφ στην Μαριούπολη, η οποία ανακαλύφθηκε από τους Ρώσους όταν μπήκαν στην πόλη και την παρουσιάζουν ως θύμα των ρώσων! Με «επιφύλαξη» μάλιστα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του συμβούλου του Ζελένσκι.

Η αλήθεια είναι ότι η άτυχη γυναίκα είχε δολοφονηθεί από την Αζόφ, ενώ υπήρχαν καταγγελίες και για άλλες δύο γυναίκες που δολοφονήθηκαν, ενώ 14 στο σύνολο είχαν απαχθεί και βασανίζονταν. Οι δύο είχαν δολοφονηθεί όταν αντιστάθηκαν. Η συγκεκριμένη γυναίκα που αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Πατ Λάνκαστερ, δεν είναι γνωστό εάν ανήκει στην συγκεκριμένη ομάδα γυναικών ή εάν είναι ξεχωριστή δολοφονία.

Οι δράστες μάλιστα είχαν χαράξει και την σβάστικα στο κορμί της γυναίκας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ