Ανακοίνωση από το νοσοκομείο Παίδων: Ουδέποτε χορηγήθηκε κεταμίνη στη Τζωρτζίνα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απάντηση στους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου για ιατρικό λάθος που επέφερε θάνατο στο παιδί, έδωσε με ανακοίνωσή του ο διοικητής των νοσοκομείων Παίδων, Μανώλης Παπασάββας.

Σε δήλωσή του ο κ. Παπασάββας διευκρίνισε: «Ουδέποτε χορηγήθηκε από τους γιατρούς μας η ουσία κεταμίνη στην Τζωρτζίνα. Οι γιατροί μας δεν είχαν καμία σχέση, καθώς δεν χορήγησαν την ουσία σε οποιαδήποτε μορφή».

Υπενθυμίζεται ότι η 33χρονη κατηγορούμενη μητέρα, σε βάρος της οποίας έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για την ανθρωποκτονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, υποστήριξε στο απολογητικό της υπόμνημα ότι την ουσία την χορήγησαν οι γιατροί του νοσοκομείου Παίδων. Μάλιστα η ίδια ζήτησε μέσω του δικηγόρους της να διερευνηθεί ο λόγος για τον οποίο της χορήγησαν αυτή την ουσία.

Όπως ισχυρίζεται η Πισπιρίγκου, αν το παιδί είχε λάβει ποσότητα κεταμίνης, τότε θα έπρεπε να έχει καταλήξει σε 20 λεπτά, ενώ η Τζωρτζίνα όπως υποστηρίζει, πέθανε μετά από 40 λεπτά.

Αποκάλυψη: Αναζητούσε στο διαδίκτυο «ουσίες που σκοτώνουν»

Διαδικτυακές αναζητήσεις που θα αποτελέσουν αποδεικτικά στοιχεία για την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Οι άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών θα κάνουν «φύλλο και φτερό» τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα της 33χρονης μητέρας τις επόμενες ημέρες, ωστόσο μέσω προσωρινής άρσης απορρήτου και όπως φαίνεται έχουν βρει πολύ σημαντικό υλικό.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, η 33χρονη κατηγορούμενη αναζητούσε στη Google «ουσίες που σκοτώνουν».

Αυτά τα στοιχεία προκύπτουν από άρση απορρήτου για αναζητήσεις στο διαδίκτυο, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστό ακόμα από ποιες συσκευές έχει γίνει η αναζήτηση, ούτε και ποιο ήταν το χρονικό διάστημα που έγιναν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ανάμεσα στις ουσίες που αναζήτησε η μητέρα και ανακάλυψε ότι επιφέρουν τον θάνατο, είναι και η ουσία κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της 9χρονης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ