Ολοκληρωσε την απολογία της η Ρουλα Πισπιρίγκου – Τι απάντησε για το αν σκότωσε την Τζωρτζίνα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επί 5 ώρες η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, απολογούνταν ενώπιων της ανακρίτριας.

Η 33χρονη η οποία φέρεται να χορήγησε μεγάλη δόση κεταμίνης στο παιδί της, η οποία προκάλεσε τον θάνατό του μέσα στο νοσοκομείο, δέχτηκε σωρεία ερωτήσεων από την ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

Νωρίτερα, η ίδια είχε καταθέσει απολογητικό υπόμνημα, στο οποίο αρνείται την κατηγορία, ενώ μάλιστα έριχνε τις ευθύνες στους γιατρούς τους νοσοκομείου, υποστηρίζοντας ότι εκείνοι χορήγησαν στο παιδί της την επικίνδυνη ουσία.

Αυτή την ώρα η 33 χρονη βρίσκεται στο γραφείο του εισαγγελέα γνωμοδοτήσεων, ο οποίος μαζί με την ανακρίτρια θα αποφασίσουν εάν θα προφυλακιστεί ή αν θα αφεθεί ελεύθερη.

Τι υποστήριξε στο απολογητικό υπόμνημα

Η 33χρονη έφτασε στα δικαστήρια με πρωτοφανή ισχυρή αστυνομική συνοδεία και αποδοκιμάστηκε έντονα από τον κόσμο.

Ο βασικός ισχυρισμός της προκειμένου να στηρίξει το επιχείρημα που προβάλλει περί πιθανότητας λάθους των γιατρών, έχει να κάνει με την ώρα.

Η 33χρονη φέρεται να περιγράφει στο υπόμνημα της ότι το επεισόδιο της Τζωρτζίνας σημειώνεται στις 14:30 το μεσημέρι αλλά το παιδί είχε παλμούς μέχρι και τις 15:10. Η κατηγορούμενη υποστηρίζει πως εφόσον το παιδί θα έπρεπε να έχει καταλήξει σε 20 λεπτά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι γιατροί για τη δράση της κεταμίνης σε τέτοια ποσότητα, η ίδια δεν έχει καμία σχέση με περιστατικό αφού το παιδί κατέληξε τελικά έπειτα από 40 λεπτά.

Επίσης η κατηγορούμενη φέρεται ότι ενώπιον της ανακρίτριας πρόβαλλε το εξής ερώτημα: Πως είναι δυνατόν να μην υπάρχει κεταμίνη στο νοσοκομείο, καθώς χορηγείται όχι μόνο στην κτηνιατρική αλλά και την παιδοχειρουργική.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ