Κουτιά με ρωσική ανθρωπιστική βοήθεια δίπλα από τους νεκρούς της Bucha και ένα περίεργο βίντεο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα περίεργο βίντεο από τις 2 Απριλίου που διεγράφη, δίνει μία περίεργη διάσταση στο έγκλημα πολέμου, που πλέον πρέπει να διερευνηθεί και οι υπεύθυνοι να οδηγηθούν στην διεθνή δικαιοσύνη.

Αρκετά θύματα που δολοφονήθηκαν στην ουκρανική πόλη Bucha, έφεραν τα χαρακτηριστικά κουτιά της έκτακτης ανθρωπιστικής βοήθειας από τον ρωσικό στρατό! Τα λευκά περιβραχιόνια που είχαν πολλά από τα θύματα περιπλέκουν την σκοτεινή αυτή υπόθεση.

Οι δορυφορικές φωτογραφίες που δημοσίευσαν New York Times, φαίνεται ότι διαψεύδουν τους ρωσικούς ισχυρισμούς.

22FDB27D 11A4 4FD2 AC9C 9D31BB064ABD
Φωτογραφία από την σφαγή στην Bucha

Το σοβαρότατο αυτό εύρημα προκύπτει από το φωτογραφικό υλικό που έχει δημοσιευθεί με τα δολοφονημένα θύματα από την ουκρανική πόλη Bucha, καθιστά πλέον επιτακτική την ανάγκη διεξαγωγής ανεξάρτητης έρευνα ώστε να διαλευκανθεί αυτό το τετελεσμένο έγκλημα πολέμου.

Σύμφωνα λοιπόν με τις φωτογραφίες, πολλά από τα θύματα που βρέθηκαν δολοφονημένα, είχαν πάνω τους τα χαρακτηριστικά κουτιά της ανθρωπιστικής βοήθειας που μοιράζει ο ρωσικός στρατός.

4DEC971B 241B 4A79 98C5 D85D19088F3E
Μαθήματα είχαν τα χαρακτηριστικά πράσινα κουτιά που μοιράζει ο ρωσικός στρατός

Δείτε το περιεχόμενο του κουτιού:

B279A70E E933 4B58 8308 7C04243AB91E
Το περιεχόμενο από το πράσινο κουτί που βρίσκεται δίπλα σε μεγάλο αριθμό θυμάτων

Το κουτί περιλαμβάνει διατροφικά είδη πρώτης ανάγκης. Ήταν η διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας από τον ρωσικό στρατό στους πολίτες, σε όλες τις πόλεις που είχαν καταληφθεί.

Δύο τινά συμβαίνουν. Είτε ο ρωσικός στρατός μοίρασε ανθρωπιστική βοήθεια και έπειτα δολοφόνησε όσους έσπευσαν να την παραλάβουν, είτε συμβαίνει κάτι άλλο.

Σφαγή στην Bucha; Οι Ρώσοι κατηγορούν τους Ουκρανούς για τις δολοφονίες αμάχων

Ο Sergey Korotkikh, ουκρανός νεοναζί και κορυφαίος ηγέτης του κινήματος Azov της Ουκρανίας, το οποίο φιλοξένησε Αμερικανούς λευκούς εθνικιστές από τη RAM στο Κίεβο και χαρακτηρίστηκε ως «εθνικιστική ομάδα μίσους» από το State Dept, δρα με το ψευδώνυμο «Botsman» και ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Telegram ένα βίντεο το οποίο αργότερα διέγραψε. Το βίντεο δημοσιεύτηκε στις 2 Απριλίου.

Το βίντεο υποτίθεται ότι δείχνει τις πρώτες στιγμές που το τάγμα Αζόφ εισήλθε στην πόλη Bucha, μετά την αποχώρηση του ρωσικού στρατού.

Δείτε το βίντεο εδώ 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ