Διεκόπη η δίκη του Μπαμπη Αναγνωστοπουλου για τις 12 Απριλίου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να ξεκινήσει η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών και διεκόπη για τις 12 Απριλίου, καθώς σύμφωνα με την αίτηση διακοπής, ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, έπρεπε να παρίσταται σε άλλη δίκη στον Άρειο Πάγο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς (μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά), ο οποίος κατηγορείται για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα, ήταν ατάραχος κατά τη διάρκεια της σύντομης διαδικασίας, ψύχραιμος και δηλώνοντας τα στοιχεία του χαρακτήρισε τον εαυτό του «έγγαμο και χήρο».

Οι γονείς της 20χρονης Καρολάιν δεν έδωσαν το παρόν στη δικαστική αίθουσα, αλλά δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής, με τον δικηγόρο Θανάση Χαρμάνη να λέει: «Ο κ. Κράουτς έχει προβλήματα και αδυνατεί να μετακινηθεί. Η μητέρα της ήθελε πολύ να παρευρεθεί αλλά οι γιατροί δεν της επέτρεψαν για να μην κλονιστεί η υγεία της».

Δεκτό έγινε από την έδρα το αίτημα του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα για να παρασταθεί ως πολιτική αγωγή για το θάνατο του σκυλιού της οικογένειας το οποίο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κρέμασε στην κουπαστή της σκάλας.

Το πρωί ο κατηγορούμενος έφτασε στα δικαστήρια με χειροπέδες πισθάγκωνα και συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων. Τον συνόδευαν πάνοπλοι αστυνομικοί, ενώ για λόγους ασφαλείας του είχαν φορέσει αλεξίσφαιρο. Για πρώτη φορά, περπατούσε με σκυμμένο το κεφάλι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ