Ο Ζελένσκι εγκαλεί τον Μακρόν επειδή δεν μίλησε για γενοκτονία, όταν ο ίδιος υμνεί την Τουρκία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άκρως επιθετικές δηλώσεις έκανε πριν από λίγο ο Ζελένσκι σε κοινή συνέντευξη τύπου με ηγέτες ευρωπαϊκών χωρών, κατά του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, επειδή ο τελευταίος δεν ανέφερε την λέξη γενοκτονία, μιλώντας για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Είναι η δεύτερη επίθεση που κάνει ο Ουκρανός σε μικρό χρονικό διάστημα κατά ευρωπαίου ηγέτη. Είχε προηγηθεί οι απαράδεκτοι άρνηση του να δεχτεί τον Γερμανό πρόεδρο Σταϊνμάγερ, έναν έντιμο και πραγματικά ευρωπαϊστή πολιτικό.

Φαίνεται ότι ο κύριος Ζελένσκι δεν έχει συναίσθηση του τι λέει. Διότι εάν πραγματικά γνωρίζει τι σημαίνει γενοκτονία, δεν θα έκανε παρέα με τον κύριο Ερντογάν, ούτε θα είχε συνάψει αμυντική συμφωνία με την χώρα που γέννησε την έννοια γενοκτονία, που έχει διαπράξει γενοκτονίες κατά των ελλήνων, των αρμενίων, τον Ασσυρίων, των Κούρδων και συνεχίζει την δολοφονική της δράση. Μιλάμε φυσικά για την Τουρκία.

Αντίθετα, ο Ζελένσκι όπλισε τα χέρια της δολοφονικής Τουρκίας η οποία έχει εισβάλει αυτή τη στιγμή σε τέσσερις διαφορετικές χώρες εκτός από την Κύπρο, ενώ έχει προαναγγείλει και εισβολή κατά της Ελλάδας.

Στην Ουκρανία όντως έχει συντελεστεί μία γενοκτονία. Το 1941, από τους προγόνους του τάγματος Αζόφ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ