Ένα 17χρονο παλικαρακι ακρωτηριάστηκε σε τροχαιο με μηχανάκι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Παρασκευής στο Ρέθυμνο όταν δύο ανήλικοι που επέβαιναν σε μία μηχανή, τράκαραν, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί ο ένας από τους δύο.

Οι δύο 17χρονοι βρίσκονταν στον Αδελιανό Κάμπο, όταν στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τη σύγκρουση με ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 55χρονος Γερμανός, έχασαν τον έλεγχο του δικύκλου. Ο τραυματισμός ήταν βαρύτατος για τον συνεπιβάτη της μηχανής, ο οποίος μαζί με τον οδηγό, διεκομίσθησαν με ασθενοφορα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Εκεί δυστυχώς οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το πόδι του 17χρονου συνεπιβάτη από το γόνατο, ενώ λίγες ώρες ώρες αργότερα διεκομίσθη διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Χανίων όπου και νοσηλεύεται, καθώς φέρει κατάγματα στο κρανίο και σε άλλα μέρη του σώματος.

Ο οδηγός της μηχανής παραμένει νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου με κατάγματα. Ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου συνελήφθη και με εντολή εισαγγελέα, αφέθη ελεύθερος. Η Αστυνομία ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το σοβαρό τροχαίο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ