Παγκοσμιο σοκ απο τη συντριβη του Μπάιντεν σε όλες τις δημοσκοπήσεις

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρωτόγνωρα πράγματα για τις ΗΠΑ ένας πρόσφατα εκλεγμένος πρόεδρος να καταρρεει δημοσκοπικά τοσο σύντομα και σε τέτοιο βαθμό. Χαρακτηριστική ειναι η καταιγιστική ανάλυση  του  παρουσιαστή του Fox News, Σον Χάνιτι που περιγραφει την θλιβερή πολιτική κατάντια του Μπαιντεν με τον καλύτερο τροπο:

✔️ Οι Δημοκρατικοί βρίσκονται σε πανικό: η κοινωνική τους πολιτική είναι καταστροφή, ο πρόεδρός τους είναι ένας ανέντιμος διεφθαρμένος αξιωματούχος και ένα πραγματικό  «κουρέλι». Και ο πόλεμος τους για την κατάλυση της ελευθερίας του λόγου αμφισβητήθηκε από τον Elon Musk, ο οποίος θέλει να αγοράσει την αγαπημένη τους πλατφόρμα, το Twitter.

✔️ Σήμερα, ο Μπάιντεν βρήκε χρόνο για να καταδικάσει τον πόλεμο στην Ουκρανία. Όλα αυτά είναι ένα απόλυτο ψέμα! Με ποιον κάνει χειραψία; Δεν υπάρχει κανένας εκεί! Είναι πρόεδρος για σχεδόν 15 μήνες τώρα – και τα πράγματα πάνε στραβά. Δηλαδή τα πάντα. Δεν μπορώ να αναφέρω τίποτα που να πηγαίνει σωστά. Ο Μπάιντεν δεν μπορεί να ολοκληρώσει ούτε ένα απλό έργο: γυρίζει – δεν υπάρχει κανένας να σφίξει τα χέρια και συνεχίζει να στέκεται με το χέρι του τεντωμένο. Σοβαρά; (Αναφέρεται στο βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου)

✔️ Στο μεταξύ, ο πληθωρισμός έχει φτάσει στο μέγιστο τα τελευταία 40 χρόνια και συνεχίζει να αυξάνεται Το κόστος των τροφίμων και γενικά ό,τι μπορεί να αγοραστεί στο κατάστημα – αυξάνεται ιλιγγιωδώς. Το κόστος ενέργειας – ποτέ δεν έχουμε πληρώσει περισσότερα για ένα γαλόνι βενζίνης στην ιστορία. Τα ενοίκια αυξήθηκαν περισσότερο από 17% κατά τη διάρκεια του έτους, οι πραγματικοί μισθοί μειώθηκαν κατά 3%.

✔️ Σύμφωνα με την κυβέρνηση, ο πληθωρισμός ρεκόρ στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχει καμία σχέση με τα τρισεκατομμύρια δολάρια που ξοδεύει ο Μπάιντεν για παροχές, οι τιμές ρεκόρ της ενέργειας δεν έχουν καμία σχέση με τους περιορισμούς του Μπάιντεν στην παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου. Ναι, για όλα τα δεινά φταίει ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Όπως όμως δείχνουν τα γραφήματα, αυτό είναι ψέμα.

DA01E78C F393 4517 8037 CE4D74AFE051
Όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν την συντριβή του Μπάιντεν

✔️ Ο Πρόεδρος Μπάιντεν προσπαθεί να το αποκαλέσει «πληθωρισμό Πούτιν». Όμως οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν το πιστεύουν αυτό. Μόνο το 6% κατηγορεί τον Πούτιν, η πλειοψηφία κατηγορεί τις πολιτικές του προέδρου Μπάιντεν.

✔️ Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση, το ποσοστό αποδοχής του Μπάιντεν είναι τώρα στο χαμηλότερο ποσοστό: 33%. Μεταξύ των Ισπανόφωνων, είναι ακόμη χαμηλότερη στο 27%. Αλλά οι Αμερικανοί είναι δυσαρεστημένοι όχι μόνο με την οικονομία. Δεν τους αρέσει ο τρόπος με τον οποίο ο Μπάιντεν χειρίζεται την κατάσταση στην Ουκρανία, το έγκλημα, τον κορωνοϊό και, φυσικά, την καταστροφή στα νότια σύνορα, για να μην αναφέρουμε την καταστροφή στο Αφγανιστάν, όπου εγκατέλειψαν τους κατόχους πράσινης κάρτας που μπορούν νόμιμα να είναι εδώ. εξοπλισμό αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων, εγκατέλειψαν τους Αφγανούς συμμάχους μας. Ο Μπάιντεν κυριολεκτικά καταστρέφει τη χώρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ