Σείστηκε η Αλικαρνασσός απο τον βαρύ και ασήκωτο πολεμικό χορό του Γιώργου Παπανδρεου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για άλλη μια φορά ο Γιώργος Παπαπνδρεου εντυπωσιάζει το πανελληνιο και οχι μόνο με τις χορευτικές του ικανότητες. Σε μια συγκυρία που τα Μπολσόι λόγω των κυρώσεων στη Ρωσια ειναι απαγορευμένα, δράττεται της ευκαιρίας και κλέβει την παράσταση με τον λεβέντικο χορό του, χορεύοντας ένα βαρύ αντρίκειο ζεϊμπέκικο με τον δήμαρχο της Αλικαρνασσού, Αχμέτ Αράς.

Ο πρώην πρωθυπουργός ήταν καλεσμένος στο συνέδριο «Μεσογειακές Ημέρες Λογοτεχνίας» που διεξάγεται στην Αλικαρνασσό. Ένα συνέδριο για τη Λογοτεχνία, τη Δημοκρατία και την Κλιματική Αλλαγή στη Μεσόγειο που διοργανώθηκε από το ίδρυμα Livaneli σε συνεργασία με τον Δήμο Αλικαρνασσού.

66CECD4F DBC3 4818 8122 2D5C6A3F0034

Ετσι χορεύουν οι Έλληνες, περήφανοι και με ψηλα το κεφάλι, σχολίαζαν παρευρισκόμενοι, εντυπωσιασμένοι απο την κορμοστασιά του Γιώργου Παπανδρέου, που παρα την ηλικια του διατηρείται σε άψογη φυσική κατάσταση σαν τζοβενο, σύμφωνα με τους Τούρκους φίλους του.

FD78592D F962 42F5 A826 B638F3B2C32D

Υ.Γ. Φήμες θέλουν ο πολεμικός χορός του να δημιουργεί θερμό επεισόδιο που αποσιωπήθηκε χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων καθως κανεις άλλος Έλληνας πολιτικος δεν τόλμησε να χορέψει πολεμικό χορό μεσα στην Τουρκία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ