Ρωγμές στην εθνική ασφάλεια: Χωρίς πυροσβεστικά και με βλάβες τα C-130

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μία απόλυτη εικόνα αποσύνθεσης παρουσιάζεται στους κρίσιμους για την εθνική ασφάλεια τομείς. Το πιο ανησυχητικό είναι ότι η κυβέρνηση αντί να προσπαθήσει να κλείσει αυτές τις μαύρες τρύπες που συνιστούν κίνδυνο για το ίδιο το έθνος, προσπαθεί με επικοινωνιακές τεχνικές να πουλήσει ελπίδα στους Έλληνες. Με απλά λόγια, αντί να βρει λύσεις, προσπαθεί να εξαπατήσει τον κόσμο, ενώ βρισκόμαστε ήδη προ των πυλών του καλοκαιριού με τις πρώτες πυρκαγιές να κάνουν την εμφάνισή τους.

Η άλλη αποκάλυψη που αφορά τα C-130, είναι εξωφρενική. Σύμφωνα με την εφημερίδα δημοκρατία, εκτός από το σκάνδαλο της αποστολής όπλων στην Ουκρανία, προκύπτει ότι τα συγκεκριμένα όπλα εστάλησαν με μεταγωγικά από τον Καναδά διότι τα δικά μας είχαν βλάβες!

Έχουμε λοιπόν δύο κορυφαίους υπουργούς να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα αντί να δράσουν με όλες τους τις δυνάμεις για να αποσοβήσουν αυτόν τον εθνικό κίνδυνο που πλέον είναι προ των πυλών.

Ο κύριος Χρήστος Στυλιανίδης μοιράζει υποσχέσεις αντί να αντικαταστήσει άμεσα τα ρωσικά πτητικά μέσα τα οποία αποδείχτηκαν σωτηρία για τις πυρκαγιές και που φυσικά δεν θα έχουμε την δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσουμε το ερχόμενο καλοκαίρι λόγω της πολιτικής που ακολουθήσαμε στο ουκρανικό.

6ED41C19 474E 40E5 A331 FB6A19B76ED7
Ο Χρήστος Στυλιανίδης μοιράζει υποσχέσεις αντί να δώσει λύσεις

Ο κύριος Νίκος Παναγιωτόπουλος προσπαθεί να συγκαλύψει το θέμα με την αποστολή όπλων στην Ουκρανία από το οποίο προέκυψε και το μείζον θέμα με τα C-130 την ώρα που η Τουρκία απειλεί ευθέως την Ελλάδα.

0042F26F 8A7E 46D2 AD34 2410E7761B2C
Η αποκάλυψη – βόμβα από την εφημερίδα δημοκρατία

Αντί λοιπόν να έχει σημάνει εθνικός συναγερμός, βρίσκεται σε εξέλιξη μία άνευ προηγουμένου εθνική εξαπάτηση επειδή απλώς η κυβέρνηση έχει καταφέρει να ελέγχει την πλειοψηφία των ΜΜΕ. Αυτά τα φαινόμενα δυστυχώς παραπέμπουν σε προπομπό εθνικής καταστροφής, όπως έχει αποδειχθεί στο παρελθόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ