Μεγάλος μάγκας ο νικητής της Φάρμας – Τσέπωσε 100.000 ευρω για ένα παιχνίδι που έπαιζε νύχτα και δεν το έβλεπε κανένας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά την πατάτα του Mission πριν κάτι δεκαετίες, το ριάλιτι που παρουσίαζε η Τατιάνα Στεφανιδου στον ΑΝΤ1, η ιστορία επαναλαμβάνεται στο ίδιο καναλι με την Φάρμα που ξεκίνησε δυναμικά με τον Σταμάτη Γαρδελη να τραβάει τα βλέμματα και τους Ράδιο Αρβύλα να το σιγοντάρουν απο την εκπομπή τους, σατιρίζοντας το και τελικά οδηγήθηκε σε ιστορική τηλεοπτική αποτυχια.

Ετσι φτάσαμε στιν μεγαλο τελικό στον οποιο νικητής αναδείχτηκε ο Νεόφυτος Ηλίας, ο οποίος αναδείχθηκε «Αγρότης της χρονιάς» και απέσπασε το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

«Ευχαριστώ πολύ, νιώθω πολύ περήφανος. Μαμά ελπίζω να σε έχω κάνει υπερήφανη και μπαμπά το ίδιο. Σας αγαπώ πάρα πολύ, το αφιερωμένο σε εσάς γιατί αν δεν ήσασταν εσείς δεν θα ήμουν ο άνθρωπος που είμαι σήμερα», ήταν τα πρώτα λόγια του Νεόφυτου Ηλία, μετά την νίκη του.

Ο Νεόφυτος Ηλίας έχει καταγωγή από την Τσεχία και την Κύπρο, όπου και μεγάλωσε. Στα 19 του ήρθε στην Αθήνα όπου για σπουδές στο τμήμα Τοπογράφων του ΕΜΠ. Όμως σύντομα εγκατέλειψε στις σπουδές του και μετακόμισε στην Αγγλία όπου ζει έως σήμερα μαζί με τον αδελφό του.

Του αρέσει η γυμναστική και το κολύμπι ενώ έχει πάθος με την ηλεκτρονική μουσική.

Το έπαθλο θα του χρησιμεύσει να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του να ταξιδέψει στα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Ευρώπης, αλλά και της Αμερικής τα επόμενα δύο χρόνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ