Καμικάζι Drones πίσω από το χτύπημα στο ρωσικό έδαφος;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γύρω στις 2 τα ξημερώματα ακούστηκαν τουλάχιστον δύο εκρήξεις στο Bryansk της Ρωσίας. Σχεδόν 100 km μακριά από τα σύνορα με την Ουκρανία, μέσα στο ρωσικό έδαφος.

Τα χτυπήματα προκάλεσαν μεγάλη πυρκαγιά στις αποθήκες πετρελαίου. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης γράφουν ότι η αποθήκη πετρελαίου της Transneft-Druzhba και μια άλλη εγκατάσταση, πιθανώς μια στρατιωτική αποθήκη, καίγονται. Δεν υπήρξαν θύματα, σύμφωνα πάντα με τις επίσημες ανακοινώσεις.

Τα φιλορωσικά κανάλια έχουν ήδη αρχίσει να υποστηρίζουν ότι ουκρανικοί πύραυλοι φέρεται να ευθύνονται για το χτύπημα στο Μπριάνσκ και είναι απαραίτητο να ξεκινήσουν άμεσα οι «βομβαρδισμοί Ουκρανικών στόχων ως αντίποινα».

Εν τω μεταξύ, ο κυβερνήτης της περιοχής  του Κουρσκ είπε ότι 2 ουκρανικά drones καταρρίφθηκαν στο χωριό Borovskoye.

Το γεγονός πάντως ότι οι κάτοικοι άκουσαν μόνο τις εκρήξεις χωρίς να προηγηθεί κάποια πτήση αεροσκάφους, η ο χαρακτηριστικός θόρυβος που κάνει ένας πύραυλος πριν πλήξει τον στόχο κατά την διάρκεια της πορείας, εντείνει τους ισχυρισμούς ότι το πλήγμα μέσα στο ρωσικό έδαφος έγινε με τα περιβόητα καμικάζι – Drones. Τέτοια μη επανδρωμένα αεροσκάφη έστειλαν οι ΗΠΑ στην Ουκρανία πρόσφατα. Μάλιστα, ορισμένα ρωσικά μέσα συνδέουν το χτύπημα με την χθεσινή επίσκεψη του υπουργού εξωτερικών και του υπουργού άμυνας των ΗΠΑ στο Κίεβο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ