Ο Ερντογάν, η Λεπέν και η «παγκόσμια σωτηρία»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καθημερινά μεταδίδονται από τα πρακτορεία ειδήσεων εκρήξεις Ρωσσικών οβίδων ή γομώσεων κεφαλών πυραύλων σε κομβικά σημεία Ουκρανικών,ακόμα, πόλεων που στοχεύουν προφανώς στην αποδυνάμωση της αντίστασης των Ουκρανών και την κατάληψη των πόλεων αυτών με περίπατο ….αργότερα. Το μόνο εγκληματικό των βόμβαρδισμών αυτών, είναι ότι εκεί που σκάνε οι βόμβες δεν υπάρχει Ουκρανίας στρατός.

Υπάρχουν όμως άμαχοι που με την ζωή τους πληρώνουν…..τί;
Δεν υπάρχει δα και μεγάλη διαφορά μεταξύ πολέμων Ναζί κατά μή Ναζί ή αντιστρόφως όπως αυτός που σήμερα διεξάγεται με έναν τόσο πολύ κακοσχεδιασμένο τρόπο τρεις μήνες τώρα, που σε Βιετνάμ σίγουρα δεν θα εξελιχθεί, αλλά σε Αφγανιστάν κοντεύει, διότι σε αυτό πλησιάζει.

Το δε τραγικό της Ιστορίας είναι που κανείς δεν ρωτά το Κρεμλίνο : Κύριοι πού θέλετε να πάτε ή έστω πού ζητάτε να το φτάσετε;

Έχετε στόχο, ή βαδίζετε πλέον βλέποντας και κάνοντας! Διότι αυτό τώρα
βγαίνει· δηλαδή το ότι βαδίζετε το χωρίς να γνωρίζετε πού πηγαίνετε
όντες ΜΗ τυφλοί! Το γεγονός ότι φάνηκε καθαρά πως οι Ουκρανοί δεν είναι και όλοι συμπαθείς στον ερχομό των Ρώσων ως τούτο συμπεραίνεται από την «υποδοχή» πρέπει να μετρήσει,και το κακό αυτό πρέπει να τελειώσει.

Από δε της, Δύση μεριά, άλλης πλευράς αποκοτιά, να προτιμά μια Ναζιστική Ουκρανία από την εξελισσόμενη, πρέπει και αυτό να σταθμιστεί δεόντως, σε Υπερδυνάμεων πλέον επίπεδο, για να τελειώσει αυτή η σφαγή αθώων αμάχων κυρίως παιδιών που κανένας δεν την βιάζεται.

Τέλος η προσμονή πως η Ειρήνη θα επιτευχθεί τη μεσολαβήσει Ταγίπ….. θα ήταν «καλαμπούρι» αν δεν υπήρχε αίμα. Και μάλιστα μπόλικα αδικοχυμένο! Ως εκ των ως άνω,ευκόλως συμπεραίνει κανείς πως η ευθύνη της Δύσης οποία Δύση ,όντας χαροκαμένη από τους Ναζί, ηδύνατο να προλάβει τα πάντα αν είχε την πρόνοια να επιβάλλει εξ αρχής τις πρέπουσες κυρώσεις στην Ναζιστική Ουκρανία του υποκριτή σημερινού της Προέδρου, θεωρείται βέβαιον ότι είτε δεν είχε την πρόνοια, ή δεν ήθελε να την έχει!

Συνεπώς τίς πταίει τα μάλα; Ο Πούτιν! ο Πούτιν!

Ο δέ ημέτερος Μητσοτάκης να εξοπλίζει τα Αζοφ Ναζί τάγματα του Ζελένσκι ως αυτό αποδέχτηκε και καταχειροκρότησε Ελληνικό Κοινοβούλιο, του Πρωθυπουργού μας προεξάρχοντος όχι μόνο εγκρίνοντας αλλά και .. επαυξάνοντας τα του Αζόφ πεπραγμένα… ποίος το περίμενε να συμβεί;

Και όλα αυτά στην περιρρέουσα τρομάρα των
Αντί, μή τυχόν και εκλεγεί η Λεπέν! Εκεί ήταν ο κίνδυνος! Ευτυχώς που δεν εξελέγει και νικήσαμε! Σωθήκαμε! Μήπως μας χρήζει καμιά καρπαζιά «σωσμένοι» όντες; Μήπως;

ΜΠ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ