Σάλος με το σχόλιο του Χριστοφορου Ζαραλικου για τον πολιτικο που ειπε οτι το τζάμπα Πεθανε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με ανάρτηση του πριν λίγο στο διαδίκτυο ο Χριστόφορος Ζαραλικος σχολίασε όσα ειπε νωριτερα ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονομου αναφερόμενος στη ρήτρα αναπροσαρμογής.

https://twitter.com/zaralikos/status/1519661917178052608?s=21&t=oDKl1-kUGNkDUHc5ABYbFg

Ρουά-Ματ Τσίπρα σε Μητσοτάκη: Τροπολογία ΣΥΡΙΖΑ για μη πληρωμή της ρήτρας αναπροσαρμογής

Οικονομου στην Ερτ για ρήτρα αναπροσαρμογής: Δεν είμαστε στην εποχή του τζάμπα

Εκτός πραγματικότητας ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου που κατάφερε «να βγάλει από τα ρούχα τους» ακόμα και δημοσιογράφους της κρατικής ΕΡΤ με τα σχόλιά του για τους λογαριασμούς ρεύματος και τις χιλιάδες διακοπές ηλεκτροδότησης στις οποίες προχωρούν οι πάροχοι, επειδή ο κόσμος δυσκολεύεται να πληρώσει τις εξοντωτικά υπέρογκες οφειλές λόγω και της ληστρικής ρήτρας αναπροσαρμογής.

Κατά τον βουλευτή, ο οποίος ανήκει σε ένα κόμμα που και έχει τεράστια χρέη και δεν τα πληρώνει, «δεν είμαστε στην εποχή του τζάμπα ούτε του δωρεάν και θα πρέπει να πληρώνει ο καθένας τις υποχρεώσεις του»!

Μιλάμε για απύθμενο θράσος και χυδαία πρόκληση κατά των πολιτών και όπως επεσήμανε εκ των παρουσιαστών της ΕΡΤ, το ρεύμα ποτέ δεν ήταν τζάμπα, είναι κάτι για το οποίο ο κόσμος πληρώνει και χρυσοπληρώνει.

“Δεν είμαστε στην εποχή του τζάμπα και θα πρέπει να πληρώνει ο καθένας τις υποχρεώσεις του”, είπε στην @ertofficial_ και τον @dimkott ο Β.Οικονόμου.Εικάζω πως απευθύνεται (και) προς τους ψηφοφόρους του στην περιφέρεια Αττικής.Εκλογές έρχονται.Όποιος πληρώνει ψηφίζει…

“Το τζάμπα πέθανε” λένε αυτοί που χρωστάνε 340εκ ευρώ χαχαχα

Όλα είναι θέμα οπτικής και διατύπωσης. Ένας πιστεύει ότι “Το τζάμπα πέθανε” ενώ οι οικογένειες 28 χιλιάδων θυμάτων θεωρούν ότι “Πεθάνανε τζάμπα”

Όταν το κόμμα σου χρωστάει 340 εκ και δηλώνεις ότι “το τζάμπα πέθανε” απλά προκαλείς την κοινωνία. Η ρήτρα αναπροσαρμογής είναι ληστεία και οι πολίτες θα στείλουν τον λογαριασμό στο Μαξίμου. #ρευμα

Κρατική τηλεόραση
Συζήτηση για τις 26.000 διακοπές ηλεκτροδότησης.
Κυβερνητικός βουλευτής: Το τζάμπα πέθανε. Ένα τμήμα του πληθυσθού είναι εθισμένο στο τζάμπα, τον λαϊκισμό και την απρέπεια.
Για να μη έχετε αυταπάτες ότι η Κυβέρνηση συμπάσχει και θα στηρίξει τους καταναλωτές..

Το τζάμπα πέθανε είπε αυτός που τζάμπα πληρώνεται

ΔΗΜΟΦΙΛΗ