Γερμανία: Πολιτική του Ράιχ, με πράσινη προβιά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προεκλογική αφίσα της σημερινής ΥΠΕΞ της Γερμανίας Αναλένα Μπέρμποκ και φανατικής υποστηρίκτριας αποστολής των όπλων στην Ουκρανία. Έγραφε τότε: «Κανένα όπλο σε εμπόλεμες ζώνες»!

Η Αναλένα Μπέρμποκ, είναι συμπρόεδρος στους «Πράσινους» της Γερμανίας… Ξαφνικά, από Περιστέρι της ειρήνης, έχει μετατραπεί σε αιμοσταγές γεράκι του πολέμου.

Θυμίζει περίτρανα τον διαβόητο Γιόσκα Φίσερ, τον πράσινο Γερμανό ο όποιος πρωτοστάτησε στην σφαγή της Σερβίας και των Σέρβων του Κοσόβου.

Δύο πρόσωπα λοιπόν που προπαγάνδιζαν υπέρ της ειρήνης και κατά της αναβίωσης του εθνικισμού και του ναζισμού, πρωταγωνιστούν στην πολιτική του Ράιχ όπως αυτή είχε διατυπωθεί τον προηγούμενο αιώνα.

Οι Σέρβοι ήταν εχθροί του Χίτλερ. Σε αντίθεση με τους Κροάτες, τους Βόσνιους και τους Κοσοβάρους Αλβανούς. Ο «ειρηνιστής» Γιόσκα Φίσερ, εκδικήθηκε 60 χρόνια μετά τους εχθρούς της Γερμανίας. Υποστηρίζοντας έμπρακτα τους συμμάχους της.

Κάτι παρόμοιο κάνει σήμερα η Αναλένα Μπέρμποκ. Οι εικόνες με δημόσιο βασανισμό γυναικών στα δυτικά της Ουκρανίας, παραπέμπουν ευθέως στις θηριωδίες των ουκρανών συνεργατών των ναζί στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Οι ίδιοι μάλιστα, δεν το κρύβουν. Ποζάρουν περήφανα με τα ναζιστικά τους τατουάζ, τις ναζιστικές ιδέες, γκρεμίζουν όλα τα μνημεία της νίκης των λαών κατά του ναζισμού.

Οι κάτοικοι της δυτικής Ουκρανίας υπήρξαν σύμμαχοι των Γερμανών. Η πράσινη προβιά λοιπόν αποδεικνύεται μία ιδανική δικαιολογία για την αναβίωση του Ράιχ…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ