Σοκ στη διεθνή μουσική σκηνή: Αυτοκτονησε η Ναόμι Τζαντ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτοκτονησε η γυναίκα θρύλος της μαντρι μουσικής, Ναόμι Τζαντ, μόλις μία ημέρα πριν μπει στο «Country Music Hall of Fame». Οπως ανακοίνωσαν οι κόρες της, Άσλεϊ (η γνωστή ηθοποιός) και Γουινόνα, η μητέρα τους έφυγε απο τη ζωη από βαριά ψυχική ασθένεια.

Σύμφωνα με το People, η βραβευμένη με βραβείο Grammy τραγουδίστρια έβαλε τέλος στη ζωή της το Σάββατο καθώς εδώ και χρόνια αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβήματα, στα 76 της χρόνια.

https://www.youtube.com/watch?v=XLQ36g1sM04

«Σήμερα εμείς βιώσαμε μια τραγωδία. Χάσαμε την όμορφη μητέρα μας από ψυχική ασθένεια. Είμαστε συντετριμμένες», έγραψαν οι κόρες της στο Instagram. «Διανύουμε τη βαθιά θλίψη και ξέρουμε ότι όπως την αγαπούσαμε εμείς, την αγαπούσε και το κοινό της. Βρισκόμαστε σε άγνωστο έδαφος».

Σε συνέντευξή της το 2016 στην εκπομπή Robin Roberts του ABC, η Τζαντ είχε αποκαλύψει ότι πάλευε με την κατάθλιψη η οποία ήταν «εντελώς εξουθενωτική και απειλητική για τη ζωή της».

Η Τζαντ είχε μάλιστα γράψει το βιβλίο με τίτλο «River of Time: My Descent into Depression and How I Emerged with Hope» όπου περιέγραφε τα όσα βίωνε αλλά και τη μάχη που έδινε καθημερινά γα να επιβιώσει.

Όταν ρωτήθηκε γιατί προθυμοποιήθηκε να μιλήσει δημόσια για τη μάχη της, η Τζαντ είπε: «Επειδή αυτό που πέρασα είναι ακραίο. Επειδή ήταν τόσο βαθιά και τόσο εντελώς εξουθενωτικά και απειλητικά για τη ζωή και επειδή τα επεξεργάστηκα και δούλεψα τόσο σκληρά αυτά τα τελευταία τέσσερα χρόνια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ