Έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά ο Θεοδωρικάκος – Ψάχνει τους 2 νταήδες που κακοποίησαν την κότα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα νέο βίντεο που δείχνει δύο ανεγκέφαλους να κάνουν πλάκα ο ένας στον άλλον πετώντας στον αέρα μια κότα, δόθηκε στο «φως» της δημοσιότητας μετά την κακοποίηση της αδέσποτης γάτας στην Αιδηψό.

Οι δύο άνδρες που διακρίνονται στο βίντεο φαίνονται να μεταχειρίζονται το άτυχο πτηνό σαν ένα άψυχο πράγμα, γεγονός φυσικά που προκαλεί θυμό. Στην είδηση που έχουν μεταδώσει έως τώρα αρκετά ΜΜΕ, δεν είναι μόνο το ίδιο το γεγονός της κακοποίησης που προκαλεί αίσθηση.

Εντύπωση προκαλεί και η πληροφορία που έχει διαρρεύσει από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την οποία επικαλούνται διάφορα φιλοκυβερνητικά σάιτ, ότι για το νέο βίντεο έχει ενημερωθεί ο Τάκης Θεοδωρικάκος και έχει ήδη κινητοποιηθεί για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Δηλαδή την ώρα που η χώρα καταρρέει, ο υπουργός ΠροΠο φροντίζει να μας ενημερώνει ότι έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, αναζητώντας εκείνους που φέρονται με απάνθρωπο τρόπο στα ζώα. Δολοφονίες, βιασμοί, ληστείες, απάτες, έχουν γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο, με τους πολίτες να τρέμουν να βγουν από το σπίτι τους, αλλά ο κ. Θεοδωρικάκος συγχαίρει την ΕΛ.ΑΣ. που καταφέρνει να εντοπίσει τους ηλίθιους άπονους που ξεσπούν κατά των αβοήθητων ζώων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ