Έφυγε απο τη ζωη ο σπουδαίος χορευτής και χορογράφος, Ορέστης Δημητρίου, σύζυγος της Βινας Ασικη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησαν η Τέτα Κωνσταντα, ο Πάνος Σουπιαδης και ο Σπυρος Μπιμπιλας με αναρτήσεις τους:

Συντετριμμένη η Βινα Ασικη απο τον θάνατο του συζύγου της: Κοινώνησε, ψέλλισε Σ’ ευχαριστώ, Θεέ μου και έσβησε

Καλό σου ταξίδι αγαπημένε φίλε, συνεργάτη αλλά πάνω απ’ όλα γλυκό πλάσμα Ορέστη…… θερμά συλλυπητήρια στη Βίνα και στο αγόρι σας.

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ
Ο ΟΡΕΣΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
σε ηλικία 67 ετων
σε 5 ημέρες θα έκλειναν
25 χρόνια γάμου
με την ΒΙΝΑ ΑΣΙΚΗ
ο θεός ας αναπαύσει την ψυχή του

45A9807C 0E27 490F 8580 8EEB166AE127

Έφυγε ένας σπουδαίος άνθρωπος, χορογράφος, χορευτής, φίλος μας ο γλυκός μας Ορέστης Δημητρίου, ο σύντροφος της φίλης μας Βινας Ασίκη.. πως να σε ξεχάσω καλε κι ευγενικέ μου φιλε? Πως?

Έφυγε, πρόωρα, από τη ζωή ο γνωστός χορογράφος και χορευτής Ορέστης Δημητρίου (Καραδημητρίου)
ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΦΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΠΟΥ

ΛΕΖΑΝΤΑ: Ο Ορέστης Δημητρίου χορεύει ζεϊμπέκικο στο Ηρώδειο, στις 10-10-2016, στην παράσταση ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ που σκηνοθέτησε ο Κώστας Φέρρης

Έφυγε, πρόωρα, από τη ζωή, την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022, σε ηλικία 67 ετών, μετά από ολιγόμηνη μάχη με την επάρατη νόσο, ο γνωστός χορογράφος και χορευτής Ορέστης Δημητρίου (Καραδημητρίου).

Συμμετείχε, ως χορευτής, σε μεγάλες παραγωγές του ελληνικού κινηματογράφου. Συνδέθηκε με τα Άνω Λιόσια και το Δήμο Φυλής όταν δημιούργησε, μαζί με τη σύζυγό του και γνωστή ηθοποιό Βίνα Ασίκη το χοροθέατρο ΑΜΥΝΑ, δίνοντας καλλιτεχνική διέξοδο σε δεκάδες παιδιών της ευρύτερης περιοχής.

Κορυφαία στιγμή της σταδιοδρομίας του η εμφάνισή του στο Ηρώδειο στην παράσταση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ, στις 10 Οκτωβρίου 2016. Ο γνωστός σκηνοθέτης Κώστας Φέρρης τον είχε επιλέξει να χορέψει ζεϊμπέκικο, το λαϊκό χορό που αναδείκνυε την αυθεντικότητα, το ταλέντο και το παράστημά του.

Τη βαθειά του λύπη για την απώλεια, εξέφρασε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς. «Ήταν ένας σπουδαίος καλλιτέχνης και άνθρωπος, που πρόσφερε στους νέους ανθρώπους. Η πόλη μας γίνεται φτωχότερη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του», τόνισε χαρακτηριστικά.
Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και μαθητές θα τον αποχαιρετήσουν την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022 και ώρα 11:00 στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Αχαρνών, όπου θα τελεστεί η νεκρώσιμη ακολουθία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ