Αχάριστοι – Κράζουν τον πρωθυπουργό στο διαδίκτυο ενω έδωσε τον καλύτερο του εαυτό στο διαγγελμα για το ρευμα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη χαρακτηριστική ατάκα, «με απόφασή μου, λοιπόν… » (σ.σ. one man show), ανακοίνωσε τις κυβερνητικές παρεμβάσεις για τις εξωφρενικά ληστρικές τιμές στην ενέργεια, για τις οποίες έριξε ξανά όλες τις ευθύνες στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Η φτηνότερη ενέργεια είναι αυτή που δεν καταναλώνεται ;; Μπράβο @kmitsotakis αυτά είναι κείμενα ταλεντάρα μου !!! #διαγγελμα

Απιστευτη νίκη #Τσιπρα.
Όχι μόνο έσυρε τον #Μητσοτακη σε ένα #διαγγελμα απολογία αλλα κυρίως τον υποχρέωσε να παραδεχθεί ότι είναι ψευτης
Ο αδιστακτος πολιτικος απατεώνας,αφού μας έγδαρε,ανακάλυψε ότι υπάρχουν υπερέσοδα των εταιρειών ενέργειας

Ουδεμία ανάληψη ευθυνών, αλλά ξεκάθαρη αποποίησή τους, με το μπαλάκι να πηγαίνει στην ευρωπαϊκή εξέδρα («ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζεται στη ρίζα του μόνο με ενιαία ευρωπαϊκή απάντηση») και τον ίδιο να εμφανίζεται ως «Μωυσής» («αλλά δεν πρόκειται να περιμένω μέχρι το αργοκίνητο ευρωπαϊκό υπερωκεάνιο να αλλάξει πορεία») λέγοντας πως η Ελλάδα δεν θα περιμένει την Ευρώπη, «γιατί πρώτος εγώ αισθάνομαι…»

Και κάπου εκεί, ανάμεσα στην αυτοαποθέωση και την αλαζονεία («για να καταλήξω σε αυτές τις τέσσερις παρεμβάσεις χρειάστηκε χρόνος και μελέτη»), άρχισαν τα «χτυπήματα» προς τους καταναλωτές.

Αυτό δεν ήταν #διαγγελμα.
Ήταν ο Σεφερλής στο Δελφινάριο.
Θυμάστε που σας ελεγε ο Σκρεκας να κλείνετε το θερμοσίφωνα για οικονομία ;
Ε … τελικα δεν φτάνει,όπως είπε ο #Κουλης να προσέχετε το αιρ-κοντίσιον γιατί « η φθηνότερη ενέργεια είναι αυτή που δεν καταναλώνετε ποτέ»

Δηλαδή τωρα ειναι φτηνό πάλι το ρευμα; Ανάβουμε θερμοσίφωνα άνετα; #διαγγελμα

Στο #διαγγελμα του χειμώνα θα μας πει να ζεσταινόμαστε με κοκούνινγκ #Μητσοτακης

https://twitter.com/xragezos/status/1522294917103591432?s=21&t=H8J9xfDVUBkNfJg-iCo5cw

«Βοηθήσαμε πολύ τα ευάλωτα νοικοκυριά, που είχαν χαμηλές καταναλώσεις. Αλλά είναι αλήθεια πως όσοι χρησιμοποίησαν λίγο περισσότερο ρεύμα -γιατί έπρεπε, για παράδειγμα, να θερμανθούν με κλιματιστικό ή έχουν μία μικρή δεύτερη κατοικία- βλέπουν υπέρογκες αυξήσεις στους λογαριασμούς τους», είπε, με σαφές ύφος μομφής (τακτική της «σκληρής αγάπης» μάλλον) προς όσους τόλμησαν να ανάψουν το κλιματιστικό και όσους –που ακούστηκε- έχουν κάποιο εξοχικό.

Το επόμενο #διαγγελμα
θα είναι για να ανακοινώσει ότι αναγκάστηκε να πάει σε εκλογές

τι είναι ο κάβουρας
τι είναι το ζουμί του
#διάγγελμα

Για τις φράσεις «αναστέλλεται έτσι, ουσιαστικά, η ρήτρα αναπροσαρμογής. Και «κόβονται μαχαίρι» τα υπερέσοδα των εταιρειών ενέργειας», τι να πρωτοσχολιάσει κανείς. Το προεκλογικό «αναστέλλεται» αντί του καταργείται που θα έπρεπε να πει, ή το ότι τελικά υπάρχουν υπερέσοδα των εταιρειών ενέργειας, όταν ο ίδιος φωνασκούσε πως δεν ξέρει, δεν είδε, αν δεν γίνει πρώτα έρευνα;

Ένα φασκελο μπήκα να ρίξω και βγαίνω.
#διαγγελμα

Η πιο όμορφη θάλασσα
είναι αυτή που δεν έχουμε ακόμα ταξιδέψει
Τις πιο όμορφες μέρες μας
δεν τις έχουμε ζήσει ακόμα
Κι αυτό που θέλω να σου πω
το πιο όμορφο απ’ όλα,
δε στο ‘χω πει ακόμα
Η φθηνότερη ενέργεια είναι αυτή που δεν καταναλώσαμε ακόμα
#διαγγελμα #ρητρα_αναπροσαρμογης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ