Στη Νεα Δημοκρατια πιστευουν οτι θα παρουν 50% στις εκλογες καθως μιλάνε για αυτοδυναμια – ή τους δουλεύει ο Μητσοτακης ή τον δουλεύουν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναγκαιότητα η αυτοδυναμία λέει ο Κυριακος Μητσοτακης και ευελπιστεί να την κατακτήσει στις επόμενες εκλογες με την απλή αναλογικη οπου για να πάρει κάποιο κομμα αυτοδυναμια θα πρέπει να πλησιάσει πολύ κοντά στο 50% και να μείνει ένα μεγαλο κομματι εδρών αδιάθετο απο τα κόμματα που δεν θα πιάσουν το όριο του 3% για να μπουν στη βουλη.

Ή τους δουλεύει για να τους κρατά ενωμένους ή τον δουλεύουν και του λένε πως θα σαρώσει οπως ο Καραμανλης το 1974. Οτι απο τα δυο και αν ισχυει ειναι επικίνδυνο για την πολιτική ζωη του τόπου καθως ένα τέτοιο ενδεχόμενο στερείται λογικής.

Τον στόχο της αυτοδυναμίας έθεσε ως το διακύβευμα των εκλογών ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανοίγοντας τις εργασίες του 14ου συνεδρίου της ΝΔ. Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα διλήμματα που θα πρέπει να έχουν οι πολίτες πριν φτάσουν στην κάλπη και μίλησε για τις μεταρρυθμίσεις που κατάφερε να υλοποιήσει η κυβέρνηση παρά τις αλλεπάλληλες διεθνείς κρίσεις που εξακολουθούν να υφίστανται.

“Η συνέχεια της εθνικής προόδου ταυτίζεται τελικά με τη σταθερότητα του πολιτικού σκηνικού. Και με τη σειρά της με μία σταθερή και ισχυρή Κυβέρνηση. Αυτή συνεπάγεται και ένα ισχυρό κράτος. Να γιατί δυνατή Νέα Δημοκρατία σημαίνει αυτοδύναμη Ελλάδα. Και να γιατί με περιχαρακωμένα τα άλλα κόμματα η νέα αυτοδύναμη κυβέρνηση παύει να γίνεται παραταξιακός στόχος, προκύπτει πλέον ως αντικειμενική αναγκαιότητα”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης χωρίς αυτή την φορά να αναφερθεί στο ενδεχόμενο συνεργασιών στην περίπτωση που δεν επιτευχθεί ο στόχος της αυτοδυναμίας.

kalinda

ΔΗΜΟΦΙΛΗ