Μπαράζ αποχωρήσεων από το Κονσέρτο της Ελισάβετ στο Κούριο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπαράζ αποχωρήσεων από το φιλανθρωπικό κονσέρτο προς τιμήν της Βασίλισσας της Αγγλίας.

Ο Πολιτιστικός Όμιλος Διάσταση ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετέχει στο Φιλανθρωπικό κονσέρτο που διοργανώνουν οι Βρετανικές Βάσεις για να τιμήσουν το πλατινένιο ιωβηλαίο.

«Ο Πολιτιστικός Όμιλος Διάσταση ανακοινώνει ότι δεν θα συμμετέχει στο Φιλανθρωπικό Κονσέρτο που οργανώνουν οι Βρετανικές Βάσεις για να τιμήσουν το πλατινένιο ιωβηλαίο», αναφέρει σχετική ανάρτηση του Ομίλου.

Εκτός και το Ένα Όνειρο Μια Ευχή

Δεν θα αποδεχθεί ούτε το ” Ένα Όνειρο Μια Ευχή” τα έσοδα από τη φιλανθρωπική συναυλία προς τιμήν της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Αυτούσια η ανακοίνωση του Δ.Σ 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» συνήλθε σήμερα εκτάκτως και μελέτησε τη διαμορφωθείσα κατάσταση σε σχέση με τη διοργάνωση συναυλίας από τις Βρετανικές Βάσεις, στις 2 Ιουνίου 2022, στο αρχαίο θέατρο Κουρίου, προς τιμή των 70 χρόνων βασιλείας της Βασίλισσας της Αγγλίας Ελισάβετ.

Το «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»  ήταν ένας από τους  φιλανθρωπικούς συνδέσμους που θα ελάμβαναν μέρος των εσόδων από τη συναυλία. Δεν συμμετείχε με οποιονδήποτε τρόπο στη διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής ούτε και θα εκπροσωπείτο στη συναυλία.

Ένεκα της πολιτικής διάστασης που προσδόθηκε μέσω δηλώσεων και ανακοινώσεων στον Τύπο για το σκοπό της συγκεκριμένης συναυλίας, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να μην αποδεχθεί οποιαδήποτε έσοδα από την εν λόγω συναυλία.

Ο Σύνδεσμος παραμένει συγκεντρωμένος στους σκοπούς που έχει ταχθεί εδώ και 25 χρόνια,  με  μόνη του έγνοια να υποστηρίζει τα παιδιά και τους νέους που υποφέρουν από διάφορες μορφές καρκίνου, ανεξάρτητα από εθνική καταγωγή, θρησκεία, χρώμα δέρματος, κοινωνική και οικονομική κατάσταση.


 

Υπενθυμίζεται ότι μετά τον σάλο που προκλήθηκε, οι Μικροί Ήρωεςανακοίνωσαν ότι ζήτησαν αφαίρεση του ιδρύματός τους από την εκδήλωση.

«Μετά από ανεπίσημη ενημέρωση που λάβαμε στις 4 Μαΐου, ότι ο σκοπός της εκδήλωσης θα είναι προς τιμή της Βασίλισσας Ελισάβετ, άμεσα υπήρξε επικοινωνία με τους διοργανωτές και ζητήσαμε να μας αφαιρέσουν από τα Ιδρύματα που θα λάβουν οικονομική ενίσχυση από τα έσοδα της εκδήλωσης.

Το αίτημα μας έγινε αποδεκτό και ξεκαθαρίζουμε ως Ίδρυμα ότι δεν συμμετέχουμε στην εν λόγω εκδήλωση»,

ανέφερε σχετική ανακοίνωση το ίδρυμα.


Πηγή: Sigmalive amynageostratigiki.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ