Αλλα λένε τη μια και αλλα την άλλη στην κυβερνηση για το “διακοποεπίδομα” των 200 ευρω

Μπορεί οι διαρροές να ξεκίνησαν αναφορικά με το ενδεχόμενο να δοθεί μία επιπλέον οικονομική ενίσχυση όπως εκείνη που δόθηκε το Πάσχα που μας πέρασε, ωστόσο όλα δείχνουν ότι αυτές οι διαρροές μπορεί να ήταν και απλώς μυθεύματα…

Ο λογαριασμός δεν βγαίνει για το οικονομικό επιτελείο, παρά το γεγονός ότι πολλοί βιάστηκαν να προεξοφλήσουν το ενδεχόμενο ότι το κράτος θα μοιράσει και άλλα χρήματα! Η εξίσωση παραμένει ένα δύσκολο σενάριο, έως και ακατόρθωτο… Και όλα αυτά συμβαίνουν, την ώρα που η κοινωνία «βράζει» και είναι κυριολεκτικά σε πανικό, καθώς δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα. Παρόλα αυτά η κυβέρνηση αρνείται πεισματικά να βοηθήσει δραστικά τους πολίτες της, και το μόνο που κάνει είναι να μοιράζει «ψίχουλα».

Οι διαρροές από το κυβερνητικό επιτελείο ανέφεραν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξετάζει να δώσει ένα «επίδομα καλοκαιριού» περίπου στα μέσα Ιουλίου. Τα στελέχη όμως του Υπουργείου Οικονομικών φαίνεται πως έχουν άλλη άποψη… Ωστόσο συζητιέται να δοθεί μόνο στους πιο ευάλωτους -στα όρια της φτώχειας- ένα νέο, δεύτερο έκτακτο επίδομα 200 ευρώ. Με λίγα λόγια να «μικρύνει» περαιτέρω η «ψαλίδα» των δικαιούχων του επιδόματος συγκριτικά με τις πέντε κατηγορίες στις οποίες δόθηκε το Πάσχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ