Σοακριστικα στοιχεία για τους νεκρούς της πανδημίας απο τον Γιώργο Κυρτσο: Απορώ με τους πανηγυρισμούς στο συνέδριο με τόσους θανάτους

Σοακορυν πράγματικα τα στοιχεία που μας θυμιζει ο Γιώργος Κύρτσος για τους νεκρούς της πανδημίας:

Απορώ με όσους..πανηγύρισαν στο συνέδριο ΝΔ «επιτυχία» στην αντιμετώπιση πανδημίας.
Θάνατοι ανά εκατ.κατοίκους:
Ελλάδα 2822
Βέλγιο 2747
Ιταλία 2721
Ην Βασιλ 2608
Γαλλία 2266
Ισπανία 2243
Πορτογ.2198
Αυστρία 2026
Γερμανία 1644
Ιρλανδία 1450
Ολλανδία 1338
Κύπρος 854.
Λίγη ντροπή..

Εδώ αξίζει να θυμηθούμε την παρέμβαση του Εξαδάκτυλου στο συνέδριο της ΝΔ που έριξε τις ευθύνες στον κόσμο που πεθαίνει…..

29.369 οι νεκροι από κορωνοιο και ο Εξαδάκτυλος είπε στο #Συνεδριο_ΝΔ ότι ευθύνεται η αντιπολίτευση και οι πολιτες για τους θανάτους.
Είχαν χρεοκοπήσει πολιτικα
Με την πολιτική τους αλητεία χρεοκόπησαν και ηθικά.

Από το βήμα του 14ου συνεδρίου της ΝΔ, ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος προχώρησε στην πλήρη αθώωση της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε ό,τι αφορά την πανδημία.

Απαριθμώντας τις αιτίες για την αποτυχία στο στάδιο που διανύουμε, την οποία δεν μπόρεσε να μην αποδεχτεί, “διαπίστωσε” “μικρά λάθη” στους χειρισμούς της κυβέρνησης.

Ωστόσο, οι βασικές αιτίες δεν είναι στην πλευρά της κυβέρνησης κατά τον πρόεδρο του ΠΙΣ, αφού ο ίδιος συμπλήρωσε: πως οι βασικοί υπεύθυνοι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι πολίτες: “Αλλά κυρίως μια άθλια αντιπολίτευση και μια έλλειψη ατομικής ευθύνης”.

Εξαδάκτυλος στο συνέδριο της ΝΔ εξήγησε γιατί απέτυχαν στην πανδημία
«Μικρά λάθη αλλά κυρίως μια άθλια αντιπολίτευση & μια έλλειψη ατομικής ευθύνης εμπεδωμένη για πολιτικούς λόγους χρόνια στην ελληνική κοινωνία»
Ούτε ίχνος αυτοκριτικής.
Ούτε μία συγγνώμη για τους 29.400 νεκρούς

Ακούστε τον σιχαμερό Εξαδάκτυλο να λέει….ότι για τα τόσα θύματα της πανδημίας…. “φταίνε μικρά λάθη….αλλά κυρίως μια άθλια αντιπολίτευση…..” καταλάβατε τώρα τι παιζόταν τόσο καιρό….

Ο Εξαδάκτυλος εξήγησε γιατί απέτυχαν στην πανδημία:

«Μικρά λάθη αλλά κυρίως μια άθλια αντιπολίτευση και μια έλλειψη ατομικής ευθύνης εμπεδωμένη για πολιτικούς λόγους χρόνια στην ελληνική κοινωνία».

Οι ανεύθυνοι πολίτες και η άθλια αντιπολίτευση φταίνε για τους 29.400 νεκρούς!

Μεγαλύτερη αθλιότητα από αυτή δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Αυτός ο τύπος εκπροσωπεί χιλιάδες γιατρούς. Θα έρθει όμως η μέρα που θα δώσουν λόγο στις οικογένειες των χιλιάδων θυμάτων που πέθαναν διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ.

Εξαδάκτυλος μιλάει στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας! Επιστήμονας υπηρετης της κυβέρνησης,παύει να είναι επιστήμονας!

Ο Εξαδάκτυλος είναι το πρώτο μέλος της Επιτροπής του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό.Ένας πλαστικός χειρουργός τί δουλειά έχει μέσα σε αυτή την επιτροπή;Έίναι εξαπτέρυγο του Μητσοτακη και της ΝΔ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ