Σάλος με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Ανδρομαχη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινουργιου: Εκείνος ο αμανές, μας σκότωσε τα αυτιά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξάντλησε όλη του την αυστηρότητα ο Ανδρέας Μικρούτσικος οσο αφορά την συμμετοχή της Ανδρομάχης στον χθεσινό ημιτελικό της Eurovision, σαν να μην πέρασε και εκείνος τα ίδια οταν είχε παει στην Eurovision με την Σοφια Βόσσου πριν κάποιες δεκαετίες και έκοβε βόλτες στην σκηνή της Eurovision παίζοντας την κιθάρα του, σαν να ήταν σε κάποιο απο τα πανάκριβα λαϊκά κέντρα της εποχής εκείνης. Ο ”αμανές” της  Κοπελιτσας τον πείραξε.

Αρκετά αυστηρός είναι με την κριτική του ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχετικά με τη φετινή Eurovision. Σχολιάζοντας τους δύο ημιτελικούς, αναφέρθηκε στα λάθη που έγιναν στην ελληνική συμμετοχή, τονίζοντας πως η Αμάντα, η οποία πέρασε στον τελικό του 66ο διαγωνισμού της Eurovision, έκανε κάποια στοναρίσματα, ενώ φαίνεται να μην ξετρελάθηκε και με την παρουσίαση του τραγουδιού.

«Η Αμάντα είναι εξαιρετική αλλά δεν μου άρεσε χθες. Δισκογραφικά, όταν μπαίνεις να τραγουδήσεις, κάνεις διάφορες λήψεις του κομματιού…. Η συγκεκριμένη αν ήταν μέσα σε στούντιο κλασικό θα έλεγε ο παραγωγός “καλό αλλά πάμε άλλη μία”. Μέτρησα πάνω από 5 στοναρίσματα, τα οποία δεν επηρεάζουν, αλλά σε σχέση με τις πρόβες, είχε το μεγαλύτερο τρακ. Φωνητικά είχε προβληματάκια. Η σκηνοθετική αντίληψη του χορογράφου, που στα χαρτιά είναι καταπληκτικά, εκτελεστικά ήταν χάλια.Δεν είναι ευθύνη του Φωκά Ευαγγελινού. Το πλάνο από πάνω με τις καρέκλες είναι φθηνιάρικο»,δήλωσε ο παρουσιαστής.

Ακόμη όμως πιο σκληρή κριτική άσκησε για την συμμετοχή της Κύπρου με την Ανδρομάχη, που δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ήταν φάλτση

«Η Ανδρομάχη είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα, αλλά η φωνή παίζει το δεσπόζοντα ρόλο, το τραγούδι, η ερμηνεία. Χθες της έκανα ερώτηση αν ακούει καλά γιατί άκουσα μερικά στοναρισματάκια. Το είπα διακριτικά, δεν ήταν στοναρισματάκια, ήταν πολλά και πολλές φορές είναι αυτό που λέμε ότι φαλτσάρει», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Το συγκεκριμένο κορίτσι ήταν σε όλο το τραγούδι στονάτη! Στο τέλος έφτασε να είναι στο φάλτσο. Εκείνος ο αμανές, μας σκότωσε τα αυτιά. Όταν το άκουσα είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να περάσουμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ