Σάλος με την ειρωνική παρέμβαση του Αδωνι Γεωργιαδη για τις έκλογες του ΣΥΡΙΖΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ανάρτηση του ο Αδωνις Γεωργιαδης αναφερει:

Έδωσαν παράταση μια ώρα διότι δεν χωράει ο κόσμος και περιμένει πολλή ώρα στην ουρά…

2186ECA9 4BD0 4220 96E7 2124E5688019

Εκλογες ΣΥΡΙΖΑ: Εκτιμήσεις για συμμετοχή 150.000 ψηφοφόρων! Ικανοποίηση και «μήνυμα» εκλογικής ετοιμότητας

Η συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μπορεί να υπερβεί τις 150.000 (!) όπως εκτίμησε ο πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) Ηλίας Νικολακόπουλος ενώ αναμένεται μήνυμα του Αλέξη  Τσίπρα απόψε μετά τα αποτελέσματα.

Σε δήλωσή του με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας για τις εσωκομματικές κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις 21.00, ο κ. Νικολακόπουλος διευκρίνισε ότι η ψηφοφορία συνεχίστηκε μόνο στα εκλογικά τμήματα στα οποία υπήρχαν ακόμη ουρές.

Ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την διεξαγωγή της πρωτόγνωρης αυτής διαδικασίας και ανέφερε ότι το τελικό αποτέλεσμα σε ό, τι αφορά την κάλπη του Προέδρου θα είναι γνωστό γύρω στις 22.30 με 23.00 απόψε καθώς σε πολλές περιπτώσεις έγινε χειρόγραφη καταγραφή των συμμετεχόντων στις κάλπες.

Ο Ηλίας Νικολακόπουλος ανέφερε ότι τα αποτελέσματα για την ανάδειξη των μελών της Κεντρικής Επιτροπής θα γίνουν γνωστά κατά πάσα πιθανότητα αύριο Δευτέρα μέχρι το απόγευμα καθώς “η καταμέτρηση των σταυρών είναι μία μακρόσυρτη διαδικασία”. Συγχρόνως θα γνωστοποιηθούν και τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για τις καταστατικές αλλαγές που εκκρεμούσαν από το Συνέδριο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ