Ρίγη συγκίνησης στην δεξίωση στον Λευκό Οικο οταν οι καλεσμένοι χόρεψαν το Σήκω χόρεψε κουκλί μου, προς τιμήν του Έλληνα πρωθυπουργού

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δάκρυσε το πανελληνιο βλέποντας τους καλεσμένους στην δεξίωση του Λευκού Οίκου να χορεύουν και να τραγουδούν το Σήκω χόρεψε κουκλί μου, τσιφτετέλι τουρκικό.

Όπως φαίνεται από βίντεο που ανέβηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καλεσμένοι και εκπρόσωποι της ελληνικής ομογένειας χόρεψαν με την ψυχή τους και απόλαυσαν το συγκεκριμένο λαϊκο άσμα μεταξύ και πολλων άλλων.

Βέβαια το να ακούγονται οι στίχοι «σήκω χόρεψε κουκλί μου, να σε δω να σε χαρώ, τσιφτετέλι τούρκικο, νινανάι γιάβρουμ, νινανάι να», μπορει να μην μοιάζει και πολύ τιμητικό στην συγκεκριμένη εκδήλωση, οσο υπάρχει το φόντο με τις απαράδεκτες τουρκικές προκλήσεις που απειλούν την εθνική κυριαρχία της χώρας μας, όμως δεν θα πρέπει να μας πτοεί ούτε να μας ξενίζει.

Η Αμερική ως γνωστόν κειται μακραν απο το Αιγαίο και τις τουρκικές προκλήσεις όποτε ειναι λογικό οι στίχοι του τραγουδιου να μην πτοουν τους ομογενείς που διασκέδασαν και με το παραπάνω.

Υ.Γ. Μια εξαιρετική στιγμή της βραδιάς ήταν οταν η ορχήστρα ερμήνευσε το Πέρα στους Πέρα κάμπους που όμως δεν συγκίνησε το κοινό οσο το τσιφτετέλι τουρκικό……

ΔΗΜΟΦΙΛΗ