Σάλος στο διαδίκτυο με τα αρνητικά σχόλια για τον Απόστολο Κακλαμανη στο συνέδριο του Πασοκ

Τράβηξε τα βλέμματα ο πρώην υπουργος του Πασοκ και προκάλεσε αίσθηση με την τοποθέτηση του απο το βήμα του συνεδρίου αλλα και τσουνάμι αρνητικών σχολίων.

Ο Απόστολος Κακλαμάνης είπε την εξής χυδαιότητα στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛΛ: “Ο,τι άχρηστο είχαμε στο ΠΑΣΟΚ, ήρθε το βυτιοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ και το μάζεψε. Τα ποντίκια φεύγουν από το καράβι όταν τελειώνει το τυρί”. Αυτή η χυδαιότητα δεν μπορεί να μην αναπάντητη.

Οι άνθρωποι που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ έφυγαν γιατί το ΠΑΣΟΚ έγινε ουρά της Δεξιάς και της ΝΔ. Ο Λοβέρδος και οι κολλητοί του ακροδεξιού Άδωνι Γεωργιάδη, δεν έχουν καμία σχέση με το όραμα της κοινωνικής δικαιοσύνης και λαϊκής κυριαρχίας.

Αυτή η ρητορική κ. Κακλαμάνη είναι μακριά από τις παραδόσεις ενός δημοκρατικού ανθρώπου και θυμίζουν ακροδεξιά ρητορική. Θα έπρεπε να ντρέπεστε. Ο λαός έχει πολιτικό κριτήριο και καταλαβαίνει.

Ο Απόστολος Κακλαμάνης παρομοίασε με βοθρολύματα και χαρακτήρισε ποντίκια όσους έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ- @kinimallagis και πήγαν στον @syriza_gr! Θλιβερή χυδαιότητα εναντίον ενός μεγάλου τμήματος του ελληνικού λαού, από ένα πρώην Πρόεδρο της Βουλής. Δυστυχώς σιωπά ο @androulakisnick!

Οι του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ ,που έφαγαν τα λεφτά του κόσμου στο Χρηματιστήριο,που καταχρέωσαν τη χώρα για τα υπερτιμολογημένα έργα των Ολυμπιακών,αυτοί που πλούτισαν από τις μίζες των εξοπλιστικών,αυτοί που χρωστούν ως κόμμα 320 εκατομμύρια,αυτοί που τώρα σιτίζονται στο Μαξίμου.

Κακλαμάνης: “Ο,τι άχρηστο είχαμε στο ΠΑΣΟΚ, ήρθε το βυτιοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ και το μάζεψε”.

Κι έμειναν: Σημίτης (Χρηματιστήριο, Θαλασσοδανεια), Βενιζέλος (PSI), Παπανδρέου (ΔΝΤ) Λοβέρδος (Οροθετικές, Novartis).

«Ο,τι άχρηστο είχαμε στο ΠΑΣΟΚ, ήρθε το βυτιοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ και το μάζεψε» είπε το Παλιό που «έκανε την εμφάνισή του σε Νέο μασκαρεμένο…»

Για όσους δεν τον γνώρισαν: Απόστολος Κακλαμάνης.

Όταν ο Απόστολος Κακλαμάνης θέλησε να διεκδικήσει τη προεδρία του ΠΑΣΟΚ, ο Γιαννόπουλος είχε πει :
“Ο Κακλαμάνης δεν θα είναι υποψήφιος διότι διαφορετικά θα αποφασίσω να μιλήσω. Ξέρει αυτός”
Ο Κακλαμάνης απέσυρε την υποψηφιότητά του.

Δεν είναι χυδαίος ο Απόστολος Κακλαμάνης που σαν πρόεδρος της Βουλής έβλεπε τις μίζες να κάνουν βόλτα. Χυδαίο είναι το ΠΑΣΟΚ και όλος ο μηχανισμός που του έχει απομείνει. Δεν υπάρχει περιθώριο για συνεργασία μαζί τους. Οτιδήποτε άλλο θα ήταν προσβολή εναντίον μας.

Να είσαι τέως Πασοκος-νυν Ζαιος, να βλέπεις με καλό μάτι την εκλογή Ανδρουλάκη και στο καπάκι να βγαίνει ο Κακλαμάνης να σε θεωρει απόβλητο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ