Σύμφωνο Πανδημίας – Δικτατορία με «Δημοκρατικό» Προσωπείο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα κύρια «όπλα» που χρησιμοποιούνται στο τελικό στάδιο για την επιβολή της παγκόσμιας δικτατορίας είναι η «πανδημία», ο «πόλεμος» στην Ουκρανία με κυρώσεις στη Ρωσία που λειτουργούν ενάντια στις ευρωπαϊκές οικονομίες και όχι μόνο (λεπτομέρειες εδώ, εδώ και εδώ), όπως και τα αστεία lockdown στη Κίνα, συμβάλουν όλα μαζί στη δημιουργία της επισιτιστικής κρίσης, η οποία θα εξαφανίσει πλατιές λαϊκές μάζες, ιδιαίτερα σε υπανάπτυκτες χώρες, η μεσαία τάξη θα συρρικνωθεί όσο ποτέ, και οι εκατομμυριούχοι θα γίνονται δισεκατομμυριούχοι όπως στη «πανδημία» και τελικά «ιδιοκτήτες» των κρατών.

Για να εδραιωθεί η «πανδημία» στο υποσυνείδητό μας, βοήθησε μέχρι και ο δικός μας «Αϊνστάϊν», ο πανεπιστήμονας Τσιόδρας, ο οποίος μαζί με τους συναδέλφους του Παρασκευή, Κωστάκη, Μαγιορκίνη, Παναγιωτακόπουλο και Σουρβίνο, συνέβαλαν στο ξέπλυμα των ισχυρισμών ότι ο ιός βγήκε από εργαστήριο, υποστηρίζοντας σε μια μελέτη τους ότι ο ιός ήταν αποτέλεσμα φυσικών διαδικασιών. Θεωρία που όπως αποκαλύφθηκε είχε σχεδιαστεί πιο πριν από αμερικανούς! Με άλλα λόγια, κομψά διατυπωμένα, είχαμε τη προπαγάνδα των νυχτερίδων! Το γνήσιο ελληνικό δαιμόνιο στα καλύτερά του – χωρίς έρευνα στη Κίνα και σε χρόνο ρεκόρ από την εμφάνιση του ιού (Ιαν 2020), η «διάγνωση»!

Οι παραπάνω επιστήμονες εξαφανίστηκαν όταν αποκαλύφτηκε ότι στη σικέ «πανδημία» είχε συμμετοχή και ο Fauci, ούτε ρωτήθηκαν ποτέ από τους τηλεχειριζόμενους δημοσιογράφους για την περίφημη έρευνά τους! Άκρα του τάφου σιωπή επίσης και για τις αποκαλύψεις ότι μέχρι και ο υιός Μπάϊντενήταν μπλεγμένος με τα βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία!

Είναι πλέον ολοφάνερο ότι κάθε τρεις και λίγο θα εμφανίζονται από το πουθενά νέοι ιοί και παραλλάξεις τους, από όλα τα ζώα, όπως και νέες προσπάθειες φυλάκισης όλου του κόσμου με τη μοντέρνα ορολογία “lockdown”!

Η εξωγήϊνη «προφητεία»(!) για τους πιθήκους από το Νοέμβριο 2021 σε συνέδριο βιοασφάλειας στο Μόναχο (σελίδα 10, το έγγραφο εδώ), οι αποκαλύψεις της Μαρίας Δεναξά και οι καταγγελίες ότι αναμιγνύεται και πάλι ο Γκέϊτς, επιβεβαιώνουν ότι μόνο «τυχαίες» δεν είναι οι τρέχουσες εξελίξεις! Οι «τρομολάγνοι» δημοσιογράφοι ουδόλως ενδιαφέρονται για την αλήθεια, ενώ οι γιατροί ξεσκονίζουν τα φιαλίδια εμβολίου κατά της ευλογιάς «που δεν χρησιμοποιούνται από το 1971», ενώ το εμβόλιο κατά της ευλογιάς είναι κατά 85% αποτελεσματικό έναντι των «πιθήκων»(!) (βίντεο εδώ). Επίσης, υπάρχουν πολλές  πληροφορίες ότι «πίθηκοι», «ευλογιά» και «HIV» συνδέονται με κάποιο τρόπο, με το εμβόλιο της ευλογιάς επί πλέον να έχει κατηγορηθεί ότι ήταν η αιτία για το AIDS!

Τα τελευταία χρόνια υπήρξε μια περίεργη έξαρση με ιούς και νόσους από «αγελάδες», «πτηνά», «χοίρους», «πουλερικά», «νυχτερίδες», «πιθήκους», … και έπεται συνέχεια, λες και όλα αυτά τα ζώα δεν ζούσαν σε αρμονία με τον άνθρωπο για χιλιετίες! Ξαφνικά μεταδίδουν αρρώστιες, ενώ για τα «ερευνητικά» βιολογικά εργαστήρια ανά τον κόσμο, αμνησία!

Τουλάχιστον ο Γκέϊτς, ως ένας από τους εκπροσώπους των φυλάρχων, παραδέχτηκε ότι μας έλεγαν ένα κάρο ψέματα, με σκοπό τη στέρηση των ελευθεριών μας.

Το εργαλείο όμως για την εθελοντική παράδοση των κλειδιών του κράτους ονομάζεται «Σύμφωνο Πανδημίας» που προωθεί ο ΠΟΥ, με επιβολή δικτατορικών μέτρων, παρ’ όλες τις αντιρρήσεις.

Υπήρξε σχετική ανακοίνωση τον Δεκέμβριο 2021, ενώ τον Φεβρουάριο 2022 δημοσιεύτηκε το Χρονοδιάγραμμα και οι Στόχοι, με σκοπό να ολοκληρωθεί η διαδικασία τον Μάϊο 2024.

Οι ΗΠΑ, κυριότεροι χρηματοδότες του ΠΟΥ είχαν αποχωρήσει επί Τραμπ με τη κατηγορία ότι απέτυχε ως οργανισμός να θεσπίσει μεταρρυθμίσεις, όπως και για μεροληπτική στάση υπέρ της Κίνας και επανήλθαν μια ημέρα μετά την ανάληψη καθηκόντων από τον Μπάϊντεν. Στη 2η θέση χρηματοδότησης φιγουράρει ο «φιλάνθρωπος» Γκέϊτς!

Η ηθική συνείδηση στην εποχή Covid εξηγείται με τη κατάθεση της TessLawrie* στη δημόσια ακρόαση του ΠΟΥ για το «Σύμφωνο Πανδημίας» στις 13 Απριλίου 2022.

* Dr Tess Lawrie (MBBCh, PhD) – αναφορές με σημαντικές παραπομπές εδώ,εδώ και εδώ.

Στη συνεδρίαση υπήρχαν 48 άτομα παρόντες, εκ των οποίων οι 16 υπάλληλοι του ΠΟΥ! Μερικά σημεία από ομιλίες που αναφέρει η γιατρός με σχόλια είναι:

  • Κάλεσμα για «ανθρωποκεντρική ασφάλεια» και όχι απλά για «υγειοκεντρική ασφάλεια». Προφανώς, δεν θέλουν απλά να ελέγχουν το σώμα σου, αλλά κάθε πτυχή της ζωής σου!
  • Γρήγορη έγκριση διαγνωστικών έκτακτης ανάγκης και ενοποιημένη κανονιστική εγγραφή για διαγνωστικά. Με άλλα λόγια, περισσότερος έλεγχος.
  • Δίκαιη πρόσβαση στα εμβόλια και «ένας μηχανισμός για να λογοδοτούν οι παραβάτες». Έτσι, εάν ένα κράτος καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ένα εμβόλιο δεν είναι ασφαλές – όπως συνέβη στη τελευταία πανδημία – ο ΠΟΥ θα έχει την εξουσία να το παρακάμψει και να εμβολιάσει τον πληθυσμό του ούτως ή άλλως.
  • Τα εμβόλια πρέπει να αναπτυχθούν εντός 100 ημερών. Αυτό είναι παράλογο. Τα ασφαλή φάρμακα χρειάζονται δέκα χρόνια για να δοκιμαστούν επαρκώς και να κηρυχθούν ασφαλή. Υπάρχουν περισσότεροι από 3,5 εκατομμύρια άτομα στη βάση δεδομένων του ΠΟΥ που έχουν βλαφτεί από τα εμβόλια Covid και αυτό μπορεί να είναι η κορυφή του παγόβουνου.

Στην ομιλία της η γιατρός Tess Lawrie ανέφερε ορισμένα σημεία (βίντεο εδώ), για την καταπολέμηση του «Συμφώνου», τα οποία περιληπτικά είναι:

  • Οι συγκρούσεις συμφερόντων, η διαφθορά και η λογοκρισία αποτελούν εμπόδια στην εμπιστοσύνη του κοινού.
  • Ανοιχτή συζήτηση.
  • Ποικίλες προοπτικές και απόψεις.
  • Επιστροφή στον επιστημονικό ορισμό της πανδημίας.
  • Διαφάνεια σε μοντέλα & δοκιμές.
  • Δημοσιοποίηση ανάλυσης κόστους / οφέλους.
  • Γνωστοποίηση συγκρούσεων συμφερόντων.
  • Γνωστοποίηση εγγράφων & δεδομένων.
  • Ανοικτός διάλογος χωρίς λογοκρισία.
  • Μη κρατικοί φορείς.
  • Σεβασμός στην παραδοσιακή & φυσική φροντίδα υγείας.
  • Αναφαίρετα ανθρώπινα δικαιώματα & ελευθερίες.
  • Κυριαρχία των λαών, των κρατών.
  • Συμμετοχή του κοινού στις αποφάσεις.
  • Δικαίωμα επιλογής & απόρριψης θεραπειών.
  • Πρόσβαση σε φάρμακα για χρήση άλλου σκοπού.
  • Καμία διάκριση σχετικά με την ιατρική κατάσταση ή επιλογή.
  • Όχι μαζικός πειραματισμός, κοινωνική χειραγώγηση.
  • Καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, lockdown, άδειες χρήσης έκτακτης ανάγκης είναι αποφάσεις κυρίαρχων χωρών με διαδικασία συμμετοχής του κοινού.
  • Αποκαταστάσεις βλαβών από ιατρικές παρεμβάσεις.
  • Κάθε συμφωνία σε ισχύ πρέπει να τηρεί το φυσικό δίκαιο, τις θεραπευτικές αρχές και τον όρκο του Ιπποκράτη.

Όπως τονίζει και ο πρώην αξιωματούχος του ΠΟΥ Dr David Bell*: «Παρόλο που δεν τροποποιεί άμεσα την κυριαρχία (ενός κράτους), στην πραγματικότητα, το κάνει. Αφαιρεί την ικανότητα του λαού αυτής της χώρας, να λαμβάνει τις δικές του αποφάσεις.»

* Dr Bell – Γιατρός δημόσιας υγείας. Έχει εργαστεί στο παρελθόν στον ΠΟΥ ως Επικεφαλής του Προγράμματος για την Ελονοσία και τις Εμπύρετες Ασθένειες στο Ίδρυμα Καινοτόμων Νέων Διαγνωστικών (FIND) στη Γενεύη και ως Διευθυντής Παγκόσμιων Τεχνολογιών Υγείας στις Πνευματικές Δραστηριότητες Παγκόσμιου Ταμείου! Τώρα βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο Πανδημιών, Δεδομένων και Αναλυτικών Στοιχείων (PANDA), μια ομάδα που μελετά την ανταπόκριση του κόσμου στον Covid.

Ο επόμενος γύρος συζητήσεων για το «Σύμφωνο» πρόκειται να γίνει στις 16-17 Ιουνίου. Άραγε, το δικό μας Υπ. Υγείας συμμετέχει ή δεν συμμετέχει; Αν δεν συμμετέχει στο τέλος θα νομιμοποιήσει με ψήφο ό,τι θα έχουν αποφασίσει μια χούφτα καρεκλοκένταυροι; Κανείς υπεύθυνος να απαντήσει; Κάποιος δημοσιογράφος να κάνει ερώτηση;

Ας μην ξεχνάμε ότι με τη ψήφο του κόσμου εκλέχτηκε ο Χίτλερ, για να κατακρεουργηθούν στη συνέχεια περίπου 80 εκατομμύρια άνθρωποι!

Δημήτρης Μ.

[contact-form][contact-field label=”Όνομα” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Ιστότοπος” type=”url” /][contact-field label=”Μήνυμα” type=”textarea” /][/contact-form]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ