Την ΕΑΒ που έχτισαν Κωνσταντίνος Καραμανλής & Ευάγγελος Αβέρωφ…γκρεμίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

20 Δεκεμβρίου 1979-Τελετή εγκαινίων εργοστασίου της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ)

Ο Πρωθυπουργός ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ τελεί τα εγκαίνια και περιηγείται στους χώρους των εγκαταστάσεων του εργοστασίου. Στη συνέχεια, ο Πρωθυπουργός κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους για τη σημασία του έργου και την πρόοδο που έχει συντελεστεί στον τομέα της πολεμικής βιομηχανίας στην ΕΛΛΑΔΑ. Υπογραμμίζει τη δυνατότητα να προσφέρουν οι Ένοπλες Δυνάμεις το αίσθημα ασφάλειας στον ελληνικό λαό με τη βοήθεια και του δικτύου των πολεμικών βιομηχανιών.

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΒΕΡΩΦ-ΤΟΣΙΤΣΑΣ στην ομιλία του κατά την τελετή των εγκαινίων σημειώνει τη σημασία της λειτουργίας του εργοστασίου για την ελληνική αεροπορία και τονίζει ότι η βιομηχανία θα καταστεί προσοδοφόρος για την εγχώρια οικονομία

(Από το αρχείο της ΕΡΤ)

Ας θυμηθούμε και ας κρατήσουμε, από το βίντεο που ακολουθεί, αυτό που ειπε στην σύντομη ομιλία του ο ευπατρίδης Ευάγγελος Αβέρωφ-Τοσιτσας στην σύντομη ομιλία του στην τελετή εγκαινίων της ΕΑΒ …

“Η Πολεμική Αεροπορία είναι πλέον προικισμένη με προηγμένου τελειοτάτου τύπου αεροσκάφη, δεν θα ήταν δυνατόν να σταθεί αν δεν είχε γίνει ετούτο το εργοστάσιο και αν έπρεπε τα αεροσκάφη της να στέλνονται στο  εξωτερικό για επιθεώρηση και επισκευή…” 

  Υ.Γ

Παρακαλείται ο κ. Πρωθυπουργός & οι συναρμόδιοι υπουργοί με την ΕΑΒ, να δουν αυτό το βίντεο με τις δηλώσεις των αείμνηστων Κωνσταντίνου Καραμανλή & Ευάγγελου Αβέρωφ, κατά την διάρκεια της τελετής εγκαινίων της ΕΑΒ…και μετά ας αποφασίσουν για το μέλλον της ΕΑΒ.

exomatiakaivlepo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ