Χαράκωσαν με λεπίδα 11χρονο αγγελούδι

Σοκ προκαλούν τα όσα περιγράφει ο 11χρονος μαθητής από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, τον οποίο συμμαθητές του χαράκωσαν με λεπίδα μετά το σχολείοκαι εξακολουθούν να τον χτυπούν και να τον εκφοβίζουν, παρά το γεγονός ότι το θέμα έχει πάρει δημοσιότητα.

Απεγνωσμένος ο πατέρας του κατήγγειλε τη φρίκη που βιώνει εδώ και 2,5 χρόνια το παιδί του, ενώ κατηγορεί τον διευθυντή ότι παρά τις εκκλήσεις του, δεν συνεργάζεται προκειμένου να δοθεί ένα τέλος σε αυτό τον εφιάλτη του γιου του.

Μάλιστα, ο 11χρονος μαθητής, μιλώντας στον focusfm.gr, καταγγέλλει ότι οι συμμαθητές του εξακολουθούν να του κάνουν bullying, ενώ μάλιστα τον χτύπησαν ξανά, απειλώντας τον ότι θα συνεχίσουν να τον κακοποιούν εάν ο πατέρας του δεν σωπάσει.

«Θέλουν να μην έχω παρέα. Και σήμερα πάλι με χτύπησαν, γιατί έπαιζα με τάπες. Με έσπρωξαν και μου έριξαν το φαγητό. Με κορόιδευαν, μου έκαναν ερωτήσεις. Με ρωτούσαν γιατί βγήκε και τα είπε αυτά ο μπαμπάς σου. Με απείλησαν ότι αν το ξανακάνει, αν το ξαναπεί ο μπαμπάς σου μου είπαν εμείς θα σε χτυπάμε. Ένας με απειλούσε και μαλώσαμε. Μου πήρε τα γυαλιά»καταγγέλλει ο μαθητής και προσθέτει ότι έχει μιλήσει στη δασκάλα του ωστόσο δεν γίνεται τίποτα.

Περιγράφοντας την επίθεση που δέχτηκε με λεπίδα, ο 11χρονος αναφέρει: «Μετά το σχολείο, ένας κουβαλά πάνω του και μαχαίρι, μου το έδειξε. Μια μέρα, ήρθαν κοντά μου τρία αγόρια και ένα κορίτσι. Ο ένας από αυτούς μου έβγαλε την μπλούζα και με χαράκωσε μια λεπίδα. Αυτά τα παιδιά είναι ανεξέλεγκτα… την προηγούμενη εβδομάδα με κορόιδευαν ξανά. Για το σπίτι μου, ότι το σπίτι μου είναι βρώμικο και έκαναν διάφορες χειρονομίες. Μια μέρα έβρισαν ακόμη και την μαμά μου που ήρθε στο σχολείο, και την Παναγία και τον Χριστό. Μου έριξαν κάτω, μέχρι και το αντίδωρο από την εκκλησία μια μέρα». 

Για το μαχαίρωμα στον μαθητή σχηματίζεται έρευνα, ωστόσο σύμφωνα με το Voria.gr ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών στη Θεσσαλονίκηζήτησε να ερευνηθεί επιπλέον αν στο εν λόγω σχολείο υπάρχουν και άλλα περιστατικά bullying και αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της υπόθαλψης εγκληματία όσον αφορά στο διδακτικό προσωπικό και τη διεύθυνση του σχολείου.

Επιπλέον, ο  προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ζήτησε να ερευνηθεί αν στοιχειοθετείται η επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, καθώς όπως καταγγέλλει ο πατέρας, το παιδί πέφτει θύμα ξυλοδαρμού καθημερινά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ