Κάντε ρεσάλτο στο τουρκικό ερευνητικό, για πραγματικά «αντίποινα» στο Ιράν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ρωσικό πλοίο με το ιρανικό πετρέλαιο απέπλευσε από την Τουρκία. Οι ΗΠΑ όμως δεν έστειλαν φιρμάνι στην Τουρκία για την «καταπολέμηση της τρομοκρατίας», αλλά έβαλαν εμάς μπροστά. Ώρα να πράξουμε τα δέοντα.

Δημοσιεύθηκε πως οι Τούρκοι ανακοίνωσαν ναυτικές ασκήσεις με πραγματικά πυρά «δίπλα» στο Καστελόριζο. Όμως το πόσο κοντά δεν αναφέρεται ευκρινώς. Όσο λοιπόν η Ελλάδα δεν επεκτείνει τα χωρικά της θαλάσσια στα 12 ναυτικά αυτά θα συμβαίνουν, διότι έτσι ακριβώς συναινεί βροντοφωνάζοντας σιωπηρώς καί το ΥΠΕΞ των ΗΠΑ από τα…..τότε στα πέτρινα εκείνα χρόνια των Ιμίων, με την τότε Τσιλέρ κουνιστή και λυγιστή να δηλώνει στας Ευρώπας πως «θέλουμε διεθνή ύδατα στο Αιγαίο γιατί φανταστείτε κύκλους στη θάλασσα που θα χρειαζόμαστε για να πάμε από …εκεί.. εκεί» με τούς «συμμάχους» να συμπονούν αυτήν.

Και όλα αυτά την ίδια στιγμή Τούρκικα πολεμικά να πλέουν ανέτως θρασύτατα μισό μίλι από νησιά του κεντρικού Αιγαίου (ρίχνοντας και το μάτι) ένεκα «αβλαβής ο διάπλους». Δηλαδή μας κάνουν και χάρη που δεν διέρχονται αντιθέτως του αβλαβούς. Και αυτό εξακολουθητικά, προφανώς νομίζοντας ότι έτσι μας τη «σπάνε». Μπορεί νάχουν και δίκαιο αφού το δικό μας ΥΠΕΞ δεν αντιδρά!

Εφόσον λοιπόν αβλαβής διέλευση ισχύει και με τόνο ακόμα και για πλοία με κανόνια, πού οι «κύκλοι» των λοιπών σκαφών που φωνασκούσε η κυρία; Και οι Ευρωπαίοι,
των Ελλήνων περιλαμβανομένων, συναινούσαν στο επιχείρημά της. Το «ατράνταχτο».
Τέλος και με το τελευταίο ρεσάλτο των Ιρανών επί Ελληνικών πλοίων στον Περσικό ( μήπως είναι ώρα να τον πούμε Αραβικό;)εις αντίποινα ως λέγουν αυτού του ιδίου εγχειρήματος(που δεν ήταν τέτοιο) Ελληνικού επί Ρωσικού ένεκα των κυρώσεων, και με δεδομένη την αδελφότητα Ιράν Τουρκίας, όλα είναι πιθανά. Καλοί οφθαλμίατροι οι Τούρκοι αφού από τόσες χώρες των κυρώσεων αυτοί επέλεξαν Ελλάδα και μάλιστα εις διπλούν.

Ας αναμένουμε λοιπόν κάτι ταραχές Πακιστανών / Αφγανών ενδεχομένως εντός των σύνορων τώρα, και βλέπουμε. Όλα βρίσκονται στο τραπέζι. Εδώ όλα είναι πιθανά αφού στέλνουμε στρατό και αεροπλάνα να φυλάνε τα Δάση από τους εμπρηστές, ας αναμείνουμε. Πάλι καλά που το Ναυτικό τη γλύτωσε! Για την ώρα!

Ας μη λοιπόν δούμε και βαπόρι να κάνει Ξάνθη Κομοτηνή. Έχει ήδη προφητικά τραγουδηθεί!
Και αυτό!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ