Κατάλαβες τώρα κ. Μητσοτάκη γιατί ο Καμμένος ήθελε αεροπορική βάση στην Κάρπαθο;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν από λίγες εβδομάδες στο κοινοβούλιο είχε το θράσος να κάνει πλάκα για την πρόταση του Πάνου Καμμένου που είχε αποδεχτεί ο τότε υπουργός άμυνας των ΗΠΑ James Mattis για την κατασκευή αμερικανικής αεροπορικής βάσης στην Κάρπαθο.

Είχε μάλιστα το θράσος να μιλήσει για διαστημόπλοια, ποιος; Ο άνθρωπος που έβλεπε εξωγήινους στον Υμηττό!

Δυστυχώς για την Ελλάδα, το τουρκικό λόμπι κατάφερε και «εξόντωσε» τόσο τον Πάνο Καμμένο, όσο και τον στρατηγό, Πρώην υπουργό άμυνας των ΗΠΑ, James Mattis. Ήταν η εποχή που ο Ερντογάν κατάφερε να εκβιάσει τον Τραμπ λόγω της βλακείας του γαμπρού του και του Σαουδάραβα πρίγκιπα με την δολοφονία Κασόγκι.

7A693F25 8BC3 4138 9F81 84827C37ED7A
Ο αποκαλυπτικός χάρτης της Καθημερινής

Η αναγκαιότητα αυτού του σχεδίου φαίνεται περίτρανα από το σημερινό αφιέρωμα της Καθημερινής, αναφορικά με την τουρκική επιθετικότητα και τις τουρκικές διεκδικήσεις.

Διαβάστε τον κύριε Μητσοτάκη, γιατί εμείς έχουμε ακόμα την ελπίδα ότι κάποιοι ανεγκέφαλοι σας βάζουν να κάνετε πλάκα με τα εθνικά θέματα και να παίρνετε καταστροφικές αποφάσεις που στο παρελθόν έχουν οδηγήσει σε εθνικές τραγωδίες.

Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι το τουρκικό λόμπι με το μαύρο χρήμα και τους διεφθαρμένους επιχειρηματίες που ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις έχουν απευθείας πρόσβαση στο πρωθυπουργικό γραφείο.

Αλλάξτε λοιπόν ρότα για να μην ξαναζήσουμε ένα νέο 1922 και ένα νέο 1974.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ