Ο Κώστας Καραμανλής έδειξε την έξοδο στους εθνομηδενιστές του εκσυγχρονισμού

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η σημερινή ομιλία του Κώστα Καραμανλή έδειξε την έξοδο σε όλους αυτούς που μεθοδικά οργανώνουν εθνικές υποχωρήσεις προς όφελος της Τουρκίας. Πρόκειται φυσικά για το λεγόμενο σύστημα Σημίτη, το οποίο δυστυχώς έχει επιβάλει την πολιτική του στην Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μην φανταστείτε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαγεύτηκε από την ιδεολογική μόλυνση του συγκεκριμένου συστήματος. Απλώς, ήταν το ιδανικό πρόσωπο για να αναλάβει την διακυβέρνηση στηριζόμενο από τα ίδια συμφέροντα, που στην ουσία είναι εγκληματικές οργανώσεις, και τώρα εξαναγκάζεται να εφαρμόσει την συγκεκριμένη μειοδοτική πολιτική, όπως του την υπαγορεύουν μέσα από άρθρα σε γνωστές φυλλάδες.

Όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές στο παρελθόν, οι βαλίτσες από τη Siemens και την Novartis Έχουν πολύ πιο ολέθριες επιπτώσεις από την ζημιά που προκαλούν στα δημόσια ταμεία και ειδικά όσον αφορά την περίπτωση της φαρμακευτικής, στις ζωές των Ελλήνων που χάθηκαν λόγω του πλιάτσικου στο έθνικό σύστημα υγείας.

Κάθε Έλληνας πολιτικός ο οποίος στηρίζεται έμμεσα ή άμεσα από αυτά τα βρώμικα, άντε εθνικά συμφέροντα, δεν υπογράφει απλώς τιμές φαρμάκων η λεόντειες συμβάσεις εις βάρος του Δημοσίου.

Ο λογαριασμός έρχεται μετά, όταν ο κάθε Χριστοφοράκος, γαμπρός ισχυρού τούρκου παράγοντα, απαιτεί από τους λαδωμένους εθνικές υποχωρήσεις που αγγίζουν τα όρια της εθνικής προδοσίας.

Ο Κώστας Καραμανλής σήμερα είπε ένα μεγάλο όχι. Με ένα πραγματικό σφυροκόπημα, αποδόμησε τους θιασώτες του σχεδίου Ανάν, τους θιασώτες του ελληνοτουρκικού διαλόγου, τους θιασώτες της συνεκμετάλλευσης, τους θιασώτες των «πολλών διαφόρων».

Την πολιτική δηλαδή του Κώστα Σημίτη την οποία συνεχίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η προειδοποίηση του μάλιστα ότι οι συγκεκριμένες πολιτικές θα οδηγήσουν την χώρα σε εθνική τραγωδία, δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες. Όταν μία τέτοια προειδοποίηση έρχεται από έναν Καραμανλή, καλό θα είναι κάποιοι να διαβάσουν ιστορία. Και αν το 1922 τους πέφτει πολύ μακριά, συμπληρώνεται άλλωστε ένας αιώνας από την γενοκτονία των Ελλήνων της Ιωνίας, ας ανατρέξουν στο 1974.

video ολόκληρη την ομιλία του Κώστα Καραμανλή, εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ