Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Ο Γερμανός βουλευτής που υποστήριξε την Τουρκία, σίγουρα πήρε το «καθρεφτάκι» του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φιλότουρκος και τσάμπα δεν γίνεται…

Δημοσιεύθηκε πως καπάκι μετά την δήλωση του Γερμανού Καγκελάριου κ. Σολτς, σοσιαλιστή το φρόνημα, περί του απαραβίαστου της κυριαρχίας των κρατών της Ευρώπης και όχι μόνον, δήλωση που φωτογράφιζε ζωντανά Αιγαίο, νησιά, αέρα, και θάλασσα. Τουτέστιν διεθνές, Ευρωπαϊκό, αλλά και κυρίως Ελληνικό δίκαιο. Το αυτό έπραξε, περίπου χρονικά μαζί, και το ΥΠΕΞ των ΗΠΑ.

Καπάκι λοιπόν αμέσως ( Μα πότε πρόλαβε;) μετά Γερμανός βουλευτής/επισκέπτης στην Κωνσταντινούπολη, σε βαρυσήμαντη δήλωση και χωρίς να τεκμηριώσει ( κορόιδο είναι!) απεφάνθη πως ….. ότι λένε οι Τούρκοι! Μόνο που ξεπέρασε και αυτούς λέγοντας «δεν έπρεπε» ένταξη «Νότιας» Κύπρου,…..μπλά μπλά.Ίσως αυτό το «δεν έπρεπε» πάλι ίσως να ερμηνεύεται πως τώρα τί να κάνουμε, όντες ομόσταυλοι! Τί άραγε να δικαιολογήσει ήθελε λέγοντας τέτοια;

Μήπως ότι δεν πήγε τζάμπα κάνα καθρεφτάκι, ενδεχομένως, σαν αυτά που συνηθάνε οι Τούρκοι να δωρίζουν δημοσία …..κρύβοντας «κρυφά;» Πως αλλιώς να εξηγηθεί; Πώς αλλιώς να εξηγηθεί η «ασυλία» που απολάμβαναν για δεκαετίες πολλές από δυνάμεις και Υπερδυνάμεις; Μήπως αυτό ήταν αιτία που ζητούσαν και απαιτούσαν τόσα χρόνια από «όμορες» γειτονιές; Και τους έβγαινε! Αλίμονο αναί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ