Όργια αλλοδαπών με κυρίες σε εγκαταλελειμμένο κτίριο του πρώην Λιμεναρχείου της Πάτρας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε άντρο ακολασίας και ανομίας έχει μετατραπεί το εγκαταλειμμένο κτίριο του πρώην Λιμεναρχείου στην Πάτρα, μέσα στο οποίο οι παράνομοι μετανάστες προσφέρουν ερωτικές υπηρεσίες σε κοινή θέα, την ώρα που ο δήμος φαίνεται να «σφυρίζει» αδιάφορα! Οι αλλοδαποί φαίνεται ότι έχουν βρει τρόπο για να εξασφαλίζουν χρήματα, τρόφιμα και άλλα είδη, ικανοποιώντας τις σεξουαλικές ανάγκες κάποιων γυναικών που έρχονται από διάφορες περιοχές.

Οι περίοικοι δεν πιστεύουν στα μάτια τους με το θράσος που δείχνουν τόσο οι… επιβήτορες όσο και οι «πελάτισσές» τους, που μπαίνουν στο κτίριο κρατώντας τα καλούδια και άλλα δωράκια τα οποία προσφέρουν αντί μιας ολιγόλεπτης σεξουαλικής συνεύρεσης! Μάλιστα, ούτε οι «πελάτισσες» ούτε, φυσικά, οι εκδιδόμενοι φαίνεται να πτοούνται από το γεγονός ότι τα σημεία όπου εκτυλίσσονται οι «καυτές» σκηνές είναι το κλιμακοστάσιο και υπαίθριοι χώροι. Ετσι, οι κάτοικοι της περιοχής έχουν και φωτογραφικά ντοκουμέντα από τις ερωτικές συνευρέσεις τους.

«Ερχονται κάθε μέρα γυναίκες από την Πάτρα και συνευρίσκονται ερωτικά με μετανάστες. Εγώ έχω δει τουλάχιστον τρεις. Δεν γνωρίζω ποια είναι η συναλλαγή που έχουν, ξέρω όμως ότι τις έχω δει και τις έχω φωτογραφίσει να κάνουν έρωτα υπαίθρια και, μάλιστα, σε κοινή θέα. Ολη η γειτονιά τις βλέπει!» αποκάλυψε κάτοικος της περιοχής στην τοπική εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Το «κουφάρι» του πρώην Λιμεναρχείου, που εκκενώθηκε έπειτα από τον σεισμό του 2008, καθώς μπορεί να καταρρεύσει ανά πάσα ώρα και στιγμή, έχει γίνει κόμβος για Σύρους, Μαροκινούς και Λίβυους, οι οποίοι είναι στα μαχαίρια με τους Αφγανούς που κατοικοεδρεύουν στη νότια πλευρά του λιμανιού.

Μάλιστα, πρόσφατα οι παράνομοι μετανάστες εξασφάλισαν και… ρευματοδότηση, αξιοποιώντας την… τεχνογνωσία ημεδαπών που γνωρίζουν πώς να κλέβουν ρεύμα από κολώνες! Το τριτοκοσμικό σκηνικό συμπληρώνεται από τα ανήλικα των μεταναστών, που περιφέρονται όλη μέρα ανεξέλεγκτα στους γύρω δρόμους, με κίνδυνο να προκληθεί κάποιο ατύχημα από τα αυτοκίνητα. Η Αστυνομία δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα όποτε καλείται, η Δημοτική Αρχή δεν παίρνει καμία πρωτοβουλία, ενώ το πρόγραμμα για κατεδάφιση και ανέγερση νέου κτιρίου έχει πιάσει… αράχνες!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ